Страхотни трикове за красота за уморени майки

Това, което определено не сте очаквали от майчинството, е да изглеждате по най-лошия начин в живота си.

Наистина, неочакван обрат, защото времето ви е много по-малко от преди и е почти невъзможно да се промени нещо. Но има начин да поправим това, категорични са специалистите.

Сух шампоан

Нямате време да си вземете душ и да измиете косата си? Сухият шампоан ще помогне! Трябва да го напръскате от разстояние не повече от 10 см от разделите, да го оставите да подейства за 15 секунди и след това да го срешете старателно с кърпа или сешоар и четка.

Между другото, някои майки използват бебешка пудра вместо сух шампоан, нанасяйки го с четка за грим върху разделените кичури. А за тъмна коса към него се добавя какао на прах. Да, може да сте шокирани, но работи и при това чудесно.

Червило за тъмни кръгове под очите

Ярките устни, разбира се, перфектно отвличат вниманието от всичко останало. Но ако имате тъмни кръгове под очите, защо да не експериментирате с червило и в тази зона? Оранжевите тонове отлично коригират тъмните тонове на кожата.

Очевидно професионалният коректор на цветовете ще свърши работата много по-добре, но ако нямате, кремаво-червено червило е правилният начин.

Стилен кок, тип небрежен

Ако на главата ви няма място за нов слой сух шампоан и пет минути за измиване, тогава явно наистина сте много заети. Но, изненадващо, този сезон – колкото по-небрежна е прическата, толкова по-добре!

Съберете небрежен кок, издърпайте няколко кичура от него – ето, вие вече не сте уморена майка, а стилна жена! Беше лесно, нали?

Тонирайте корените със сенки за очи

Ако в рамките на няколко месеца не сте намерили време да се боядисате при фризьора си, тогава сивата коса и израстналите корени могат да бъдат боядисани … със сенки за очи. Да, неочаквано е и е доста необичайно, но просто трябва да изберете правилния нюанс!

Последно
Не пропускай