Страхотни прически за дамите, които работят от вкъщи

Няма нужда да полагате огромни усилия за прическа, ако работите у дома, но все пак можете да изглеждате страхотно и то с минимални усилия. Това са модерни прически за хоум офис, които се правят бързо и изглеждат чудесно. Красивата коса е важна за собственото ви самочувствие, така че не се замисляйте, а си направете една от долу посочените прически още днес.

Фиби за коса

В момента са модерни и всички дами ги обичат, защото са страхотен аксесоар, който може да направи прическата закачлива и красива. Без значение дали имате къса или дълга коса, фибичките ще се превърна в акцент във вашата визия. За да не се плъзгат, напръскайте косата с малко лак и защипете на желаното място.

Шал за коса

С негова помощ може да направите прекрасна прическа с минимални усилия. Копринените шалчета за коса са онези, от които имате нужда. Може да вържете такова  като лента за глава или върху опашката. Бъдете модерни с красиво шалче за коса.

Малки плитки

Малки небрежно сплетени плитки могат да променят прическата ви до неузнаваемост. Сплетете косата в средата или превърнете няколко произволно избрани кичура в красиви плитки. Така се прави страхотна прическа за нула време.

Ниска конска опашка

Елегантна прическа, подходяща за домашния офис. Срешете косата назад и завършете с ластик на врата. Може да бъде по-стегната или по-отпусната опашка. Страхотна идея е да вържете няколко ластички по дължината на цялата опашка.

Естествени къдрици

Ако имате естествено вълнообразна, чуплива или къдрава коса, забравете за изправянето ѝ. Оставете гривата си да се развихри както си иска. Достатъчно е да я оформите с малко пяна за коса. Ако пък имате права коса и искате да я накъдрите, направете четири плитки, минете ги с преса за изправяне, за да се накъдри косата от топлината и пуснете. Супер прическа!

Последно
Не пропускай