Оформяне на косата със сешоар вкъщи

Мили дами, необходимо е да се въоръжете с търпение, за да постигнете оформяне на косата си със сешоара вкъщи. За да изглежда прическата ви като направена от професионалист трябва да посветите повече време и внимание за начина на сушене на косата. С един бърз сешоар няма да постигнете такъв ефект. Ако искате да покорите косата си, следвайте нашите съвети.

Използвайте сешоар с регулатор за топла и студена струя и функция за предпазване на косата от наелектризиране. Сложете приставката на сешоара, която позволява топлината да се трансформира в топъл вятър, за да не увреждате косата.

За да оформите косата си със сешоар задължително ви трябва голяма, гъста, кръгла четка.

Подсушете косата с хавлиена кърпа, така че да не е много мокра. Разрешете всички вплетени кичури, преди да започнете да сушите косата и сложете балсам или маска без отмиване за оформяне на косата.

Разделете косата си на 3 големи кичура и ги вдигнете с шнола.

Сушете всеки един кичур поотделно, за да получите желания резултат.

Навийте един кичур около голяма кръгла четка и я издърпайте по цялата дължина на кичура, като държите сешоара сравнително близо и след това повторете същото движение 4-5 пъти.

Топлият въздух трябва да прониква в косата, като движите четката от корените към върховете.

Накрая по същият начин минете всеки кичур със студената струя на сешоара и ще придате уникална форма и обем на естествената коса. Много важно е да разделите косата на кичури и да сушите  всеки кичур поотделно. Накрая, когато цялата коса е изправена фиксирайте  прическата със стилизиращ спрей.

Снабдете се с качествен сешоар, който е мощен, но не уврежда самия косъм и ще получите прекрасна коса все едно тoку що сте излезли от фризьорския салон.

Всъщност това е една професионална техника за изправяне на вашата коса вкъщи.

Тайната на професионалния сешоар вкъщи е в начинът на сушене на косата.

Последно
Не пропускай