Препоръки на астролозите за 23 декември 2022

Ето за какво трябва да се подготвим в петък.

Слънцето преминава в знака Козирог , където вече са Меркурий, Венера и Плутон. На първо място, подобна конфигурация ще се отрази най-благоприятно на финансите – както на цели държави, така и на всеки един от нас.

Козирог ще диктува свои собствени правила, изискващи строгост и умереност във всичко – от настроението в обществото, до храната и дрескода за облекло. И дори тези, които принадлежат към творческите професии, ще трябва да спазват това.

На първо място, представителите на медиите ще трябва да се придържат към скромност и баланс във всичко – в никакъв случай няма да им бъде позволено да показват в ефир или в публикации – както печатни, така и електронни с непроверени факти. Не може обаче да се каже, че денят не носи положителни неща – много от нас могат да получат интересни предложения в професионалната сфера, което ще предполага не само интересна работа, но и атрактивно заплащане.

Предстои новолуние в знака Козирог

Необходимо е да се обърне голямо внимание на събитията от това време – те символично ще отразяват всичко, което трябва да се случи през следващия месец – тоест до 23 януари, а може би и цялата предстояща 2023 година.

Сегашното новолуние предполага много положителни аспекти в пакета Меркурий-Венера, което ни позволява да се надяваме на триумфа на разума над емоциите и инстинктите. Това означава, че е вероятно следващата година ще е доста спокойна и ползотворна. Има и голяма вероятност за сериозни иновативни пробиви в модната индустрия, козметологията, SPA, както и изкуството и бижутата.

Последно
Не пропускай