Препоръки на астролозите за 22 декември

На какво трябва да обърнете специално внимание през този ден?

Юпитер напуска знака Водолей и преминава в знака Овен , в който ще остане до средата на май следващата година, което няма да закъснее да се отрази на живота на Земята. Този активен и неспокоен знак веднага ще започне да „излива“ новаторски идеи в обществото, които трябва да бъдат приложени незабавно, без забавяне, тъй като те много бързо ще загубят своята актуалност и сила. Трябва да се помни, че Овенът е спринтьор, действието на неговите проекти е предназначено за кратки разстояния – максимум една година, той не обмисля по-дълги перспективи, защото бързо губи интерес към тях и светва с нещо ново, следователно, колкото по-бързо ги вземат на работа, толкова по-добре.

В обществения живот има голяма вероятност от публични скандали. Онези, които влачат някакви грехове зад гърба си, могат да получат ответ от Съдбата.

В отношенията между хората ще се засилят проявите на такива негативни качества като гордост, арогантност, преувеличаване на собствената значимост, желанието да се решават всякакви проблеми – както професионални, така и семейни – от позицията на силата. Важно е да запомните, че всичко това не е нищо повече от влиянието на Овен, който с появата на Юпитер ще бъде обсебен от мегаломания.  Ето защо, веднага щом близък приятел или любим човек започне да се държи по съответния начин, не трябва да мислите, че той се е променил към по-лошо: това е само временно явление.

Последно
Не пропускай