Препоръки на астролозите за 19-20 декември 2022

Транзитната Луна преминава през знака Скорпион, което винаги внася „объркване и колебание“ в обществения и особено в личния живот. Що се отнася до настоящия й период на престой в този знак, той ще бъде усложнен от факта, че Луната ще се сблъска там с Южния лунен възел и в същото време ще създаде напрегнат аспект към Уран в знака Телец и Плутон в знака на Водолей .

 

Най-вече подобна конфигурация ще се отрази на морала ни. Емоционалната промяна, която всеки без изключение ще трябва да изпита за себе си, ще се окаже сериозно изпитание за мнозина, така че е препоръчително да се настроите предварително за възможни промени в настроението и да ги разглеждате от философска гледна точка. Не е желателно да се занимавате с важни въпроси и да вземате сериозни решения – рискът от грешка, която ще бъде направена под влияние на моментно настроение, е твърде голям.

 

Необходимо е да се изостави самокритиката, да не говорим за самобичуване, тъй като дори и най-уверените в себе си хора не могат да поддържат обективна представа за своите постижения и неуспехи. Не е желателно да се назначават годежи и сватби за тези дни – има вероятност нещо в семейния живот да се обърка с времето, както и да се правят големи покупки – те ще бъдат напълно неуспешни.

Последно
Не пропускай