Препоръки на астролозите за 14-15 декември, когато Луната преминава през Дева

Астролозите ни предупреждават за какво трябва да се подготвим в сряда и четвъртък.

Транзитната Луна преминава през знака Дева, приковавайки вниманието ни към собствения ни дом, което е особено важно в навечерието на коледните празници. Тези дни, дори ако имате натоварен работен график, е препоръчително е да намерите време за почистване, най-добре за цялостно, което ще ви позволи да обхванете дори и най-недостъпните места, така че нито едно кътче да не е оставено без внимание.

Девата обича всичко наоколо да блести. Има обаче едно нещо, което тя обича дори повече от чистотата и това е … редът. Ето защо е много важно да проверите всички чекмеджета, шкафове и ракли за наличие на ненужни, стари неща, с които трябва да се разделите без съжаление, като ги дарите за благотворителност или ги изхвърлите на боклука. Всичко останало трябва да бъде изпрано, изпрано, изсушено, изгладено и окачено или сгънато.

Желателно е да сложите същия ред в документите, като ги сортирате и изпратите в коша за боклук – както реални, така и виртуални – всичко, което вече не представлява вече интерес за вас. Колкото и да не ни се иска на някои от нас да направим това, след десет дни ще благодарим на себе си, че, макар и с усилие на волята, все пак сме сложили ред в дома си. Преди празниците ще трябва само да оберем праха от повърхностите и да избършем пода, всичко останало ще е вече направено предварително.

Последно
Не пропускай