Познавате ли желанията им: 4 идеи за един трогателен подарък за дами

Всякакви философски въпроси за природата на жената забравете сега и ето какво може да ги трогне от сърце, да се усмихват от щастие

Вероятно не се е родил мъжът, който е успял да разбере сложната същност на дамите, но пък ако всеки път се вслушва в думите й, бързо ще открие нужните му отговори. Понякога представителите на силния пол са наистина затруднени с какво да изненадат половинките си.

Не познавате желанията им? А можете просто да се осмелите да предизвикате тяхната усмивка и да ги трогнете от сърце.

Следните оригинални идеи за женски подарък несъмнено ще ви бъдат от полза:

Обяд насред морската шир

Лятото предлага толкова възможности, а понякога те не изискват нищо повече от море наблизо и чаша шампанско. Представете си вас на яхта и избраницата до вас на прекрасен обяд и романтична разходка.

Няма нищо по-прекрасно от това, за да създадете неповторими емоции и да ги запазите дълго като спомени, споделени специално от вас двамата.

Ритуал за красота

Запомнете една тайна: жените обожават да се грижат за себе си, а разполагат с толкова малко време да го правят. Никога няма да сгрешите, ако им поднесете от това ценно удоволствие.

Оставете ги да се наслаждават на процедура или ритуал за красота, след това само наблюдавайте колко заредени и в настроение ще се върнат отново при вас. Чудесен шанс да засвидетелствате грижа и лично отношение!

В изолация сред природата

Повечето хора обичат да прекарват мигове сред красотата на природата. И следващата работеща формула се крие именно в подобно предложение – уикенд, далеч от градската среда, с нощувка в юрта или друго приспособление, което въздейства като рестарт на сетивата.

Струва си да опитате и да осигурите пълноценен релакс на своята половинка!    

Дегустация

Ако като сте от мъжете, които така и не са успели да опознаят мечтите на партньорката си, няма да ви задаваме въпроса какво чакате още, а просто ще ви издадем, че може би знаете поне какво обича тя да опитва като вкусове.

Сладолед, чуждоземна кухня или луксозно вино?

Организирайте дегустация, като заложите на нейните предпочитания и прекарайте време заедно. Със сигурност ще сте в десетката, тъй като всяка дама желае да я отменят за вечеря, да забрави за диетите поне днес, да се настани като принцеса на стола и да й сервират изкусителни ястия и напитки.

Направете опит и се убедете, че сте на прав път, за да добиете кураж да го сторите отново!

 

Последно
Не пропускай