Полите с висока талия – стилови предложения

Когато говорим за дамския гардероб, задължително си представяме в него рокли и поли с различни модели и кройки. И ако има дреха, с която винаги може да изглеждате елегантно, то това е полата с висока талия. Тя е изключително актуална, в най-различните й разновидности - къса и тясна или пък дълга и разкроена. Разбира се, с правилно съчетани дрехи и аксесоари, които да допълнят безупречния вид.

Какъв модел да изберем?

Най-хубавото на полите с висока талия е, че подхождат на жени с различна възраст и фигура, тъй като разнообразието от модели е огромно.

Ако желаете да подчертаете формите си, изберете тесен модел с висока талия. Независимо дали полата е къса или дълга, тя ще покаже вашите извивки по най-неустоимия начин.

Разкроените поли пък са подходящи за по-пищни дами, които желаят да подчертаят талията си, като едновременно с това прикрият някои несъвършенства в ханша. Разкроените модели придават младежко излъчване и са предпочитани през лятото, заради лекотата и свободата, която носят.

През зимата и есента се спрете на по-плътни материи, а през лятото заложете на памук и лен. За всеки един сезон направете проверка дамски поли на Answear

Красива пола
Полите

Как да комбинираме правилно?

За да изглежда добре една пола с висока талия, е важно тя да бъде добре съчетана с блузата или ризата.

Основно правило, което е добре да бъде следвано, е блузата ви да бъде в полата. Не е добре да бъде пусната свободно над нея, защото ще се изгуби линията и полата няма да изглежда досатъчно елегантно. Полата с висока талия подчертава именно талията. Искате да я покажете, нали? Не я крийте под широки блузи и ризи.

Всички знаем, че дрехите трябва да бъдат добре съчетани цветово. Някои от основните правила за комбиниране на цветове са:

  • ако полата е шарена, изберете един цвят от нея и комбинирайте с блуза в същия цвят
  • ако полата е от един десен – може да си позволите шарки в горната част на тоалета в подходящия нюанс
  • ако полата е с райета – отново заложете на едноцветна блуза. Не слагайте блуза на квадратчета или други дребни мотиви

Разкроените поли с висока талия много добре се съчетават с късо яке или сако, докато тесните модели могат да се комбинират успешно с всякакви модели палта, якета и сака.

Разнообразието от марки и предложения е голямо, но ако търсите нещо наистина качествено направете проверка guess на Answear

С какви аксесоари да съчетаем?

Полата с висока талия се съчетава чудесно с подходящ колан, който ще подчертае допълнително извивките. Може да изберете по-тънък или по-широк колан, и в двата случая комбинацията е печеливша, ако желаете да постигнете впечатляващ ефект. В допълнение и с обувки на висок ток, няма да останете незабелязани.

През по-студените дни, успешно може да комбинирате полата с клин и да добавите шал в същия десен.

И все пак за всяка дама идва момент, в който сваля полата и слага спортните панталони и маратонки. И тук е от особено значение качеството и надеждността. Тези, които ги познават, купуват the north face на Answear

Високата талия е отлично стилово решение за всяка фигура и всяка възраст. Ако се колебаете как да прикриете несъвършенствата на своето тяло, колкото и да са незначителни, заложете на неповторимо излъчване. Вижте как са облечени Виктория Бекъм, Скарлет Йохансон и Нина Добрев – нима тези модни икони могат да сбъркат в стила си? Едва ли. Затова заложете на своята пола с висока талия и заявете себе си пред света.

Последно
Не пропускай