Петте най-лоши съпрузи според зодиакалния знак

Някои мъже изобщо не се раждат, за да създадат семейство. Астролозите сега ще ни разкрият знаците на зодиака, чиито представители са напълно неспособни да се грижат за другите.

Близнаци

Близнаците са първите в списъка на безполезните семейни мъже. Те знаят само как да правят планове, които никога няма да се сбъднат и да дават обещания. Надежден партньор в живота, роден под това съзвездие, според астролозите, не може да бъде намерен. Единственото им предимство е доброто чувство за хумор, но с времето то само започва да дразни, тъй като е невъзможно да се чака помощ или подкрепа от Близнаците.

Виж още: Топ 5 на най-сантименталните зодии

Риби

Съпругът Риби е второ дете. Пригответе се да станете негова майка, а не съпруга, защото такъв мъж ще възложи цялата отговорност за нова клетка на обществото върху раменете на своята любима. Представителите на този знак не знаят как да вземат решения и често дори не могат да се грижат за себе си.

Стрелец

Стрелците, макар и романтични, са изключително ненадеждни. Те умеят да говорят красиво, но само докато любимата не им омръзна и започне да им пречи. Веднага щом в една връзка се появи рутина, мъж, роден под този знак, вече стяга багажа си и тича при нова любовница.

Скорпион

Скорпионите по-често от другите се оказват истински домашни тирани. Не си струва да се спори с тях, те могат да демонстрират своя гняв и отмъстителност дори в леглото и не всеки ще хареса това. Тези мъже са свикнали партньорката да им се подчинява безпрекословно във всяка ситуация. Ако не сте готови за това състояние на нещата, потърсете друг партньор в живота.

Рак

Ракът е най-семейният знак. Тези мъже се чувстват комфортно у дома, с любимата си и с готовност водят момичетата, които харесват, надолу по пътеката, но има един тънък нюанс  – представителите на този знак са истински лицемери. На публично място те носят жените си на ръце и трогателно се грижат за децата, докато вкъщи предпочитат просто да се излежават на дивана с чаша бира или да прекарват часове в социалните мрежи.

Последно
Не пропускай