Пълнолуние на 18 март: Каква е опасността от този ден и как да го преживеем успешно

През втората половина на март всички ще бъдем малко по-„бурни“ – пълнолунието ще премине в зодиакалния знак Дева.

В този момент Луната е ясно противоположна на Слънцето, отразявайки светлината му колкото е възможно повече. Това е пикът на енергиите, емоциите, конфликтите и стреса, така че е важно да насочите универсалната сила в правилната посока навреме.

Как да направите това?

Слънцето в Риби всява хаос и преобръща всички наши планове. Луната в Дева, напротив, се опитва да рационализира и изгради поне някаква стратегия. Така че, тази и следващата седмица ние ще се лутаме между хаоса и реда.

Важно е да започнете промяната от себе си. Например, хаосът у дома е черна енергийна дупка, която ви лишава от сила и добро настроение. От 18 март започнете да подреждате гардероба си, козметичната чанта – всяко място, където цари бъркотия. Освобождавайки пространството си от ненужно, вие отваряте вратата към ново и по-добро.

Любов и страст

Марс и Венера ще бъдат в съвпад по време на пълнолуние – става дума за любов и страст. Но бъдете бдителни. Ако устоите на изкушението, Вселената ще ви възнагради с нови романтични срещи с перспектива.

А за тези, които са във връзка, се препоръчва да планират нещо романтично този уикенд. Тогава енергиите на пълнолунието ще ви донесат страст и чувственост, вместо конфликти и кавги.

Пикът на енергиите предизвиква агресия и провокации за конфликти

Напълно неоснователни обвинения могат да се изсипят върху вас. Препоръчително е да се ограничите в общуването на 18 март, за да не изпадате в негативни енергии и да не се стресирате от дреболии.

Безсъние и нарушение на съня

Някога, във времената без ток, нашите предци изобщо не са спали в нощта на пълнолунието. Защото е било светло и можело да се ловува. Паметта на гените ни все още не е изтрила това и затова много от нас страдат от безсъние при пълнолуние. Използвайте нощта на 18 срещу 19 март за четене, учене или гледане на филми.

Прилив на агресия по време на пълнолуние

Много хора изпитват прилив на агресия по време на пълнолуние. Поради това те стават раздразнителни и избухливи. Много е важно тези енергии да се пренасочат към спорт или друга физическа активност, за да се избегнат конфликтите.

Емоции на макс

Хората възприемат много емоционално всяка информация. Много е обезкуражено да преговаряте на 18 март или да говорите с шефа си за увеличение на заплатата. Вместо адекватно обсъждане, ще получите упреци. Изчакайте до 20 март, когато всичко се успокои.

 

Бъдете изключително внимателни по време на шофиране

След пълнолуние в Дева могат да възникнат задръствания, защото мнозина просто не са се наспали добре.

По време на пълнолуние се препоръчва да се изолирате от негативното информационно поле, да се грижите за нервите си и да контролирате емоциите си. И най-важното – не се самонавивайте без причина. Релаксиращата вана със сол ще ви помогне за облекчаване на излишното нервно напрежение.

Последно
Не пропускай