Новата 2015 носи положителни промени

През 2015 – годината на дървената овца, на всички зодии предстоят неочаквани трансформации, много работа и финансови възнаграждения. Според известните астролози, новата 2015 година носи неочаквано добри промени. За овенът 2015 година носи допълнителни доходи, за везната- успех в кариерата, а водолеят ще получи възможност за реализация на творческия си порив.

Овен – голяма покупка

Годината на дървената овца ще донесе голяма покупка на представителките на тази зодия: недвижим имот, жилище, автомобил или мебели за дома. Покупките ще бъдат много успешни, а ще получите и предложение за допълнителни доходи.

Телец – приключване на старите дела

През 2015 година трябва да довършите започнатите дейности и проекти, защото ако не ги изпълните в срок може да се окажат бомба със закъснител. Опитайте се да приключите старите дела и да спазите обещанията си.

Близнаци – покупка на имот/жилище

Очаквайте много изгодна оферта, свързана с купуване на имот или жилище. Предложението изглежда много привлекателно, но внимателно обмислете решението си. Трябва да разчитате само на собствените си средства, а не на подкрепата от близки и познати.

Рак – поле за изява

През 2015 година представителките на зодия рак ще блеснат, независимо в коя област работят. Безспорно 2015 година ще бъде поле за изява за рака. Ще привличат вниманието на всички около тях с екстравагантните житейски теории и емоционалните изявления.

Лъв – непланирани пътувания

Представителите на тази зодия още в началото на годината да приготвят багажа, защото ги очаква интересно пътуване зад граница. Като цяло 2015 година ще ви превърне в голям пътешественик, при това без да са необходими много налични средства. Цялата година ще бъде изпълнена с приятни непланирани пътувания.

Дева – промени на работа

Годината на овцата е благоприятна за девите за започване на нова работа или бизнес. Но преди да постъпите на новото работно място, ви предстои промяна на част от възгледите. Ще получите удовлетворение, след като промените начина си на живот.

Везни – успех в кариерата

През 2015 година ще получите възможност за развитие в кариерата и повишаване на заплатата. Така ще се подредят нещата, че несъзнателно ще заемете лидерска позиция във фирмата, в която работите от години.

Не пропускай: Интересни факти за зодиите

Скорпион – създаване на семейство

През 2015 година скорпионът ще осъзнае, че настъпва моментът за създаване на семейство и дом. През тази година скорпиона ще сложи край на странните любовни отношения и начало на сериозна връзка.

Стрелец – финансови придобивки

През 2015 година стрелците ги очаква много работа и съответно добри финансови придобивки. След като получите желаното възнаграждение, трябва да обърнете внимание на семейството, защото и тo се нуждаe от вашата подкрепа. Семейните ангажименти на преден план.

Козирог – успехи в любовта

През 2015 година козирогът ще започне  нова любовна връзка, която е твърде вероятно да приключи с предложение за брак. Успех в любовта, това означава да срещнете мъжа на живота си и да се влюбите от пръв поглед в него.

Водолей – развитие на талантите

През 2015 година водолеят, ще получи възможност да реализира творческия си порив. Заложете  на талантите си и ще осъществите всичките си намерения с лекота. Особено добра година за хората на изкуството.

Риби – бизнес реализация

През 2015 година рибите ще имат възможността да реализират бизнес идеите си и да спечелят доста пари, независимо от това в коя сфера работят. Успехът във финансовите дела ще окаже силно влияние и положителни промени в личния живот.

Последно
Не пропускай