Неостаряващата класика – дамски маратонки Адидас

Маратонките „Адидас” от години са се наложили сред потребителите като символ на качество, удобство и стил. Всеки може да открие точния модел според предпочитанията си сред богатата гама от продукти на марката.

Присъствието на дамски маратонки Адидас в гардероба на всяка една жена отдавна е станало задължително. Маратонките на престижната марка са предпочитани не само за спортни дейности, но и в ежедневието, а дори и за по-официални изяви.

Залагайки на качествени материали и прецизна изработка, вече повече от половин век от “Адидас” продължават да произвеждат висок клас спортни обувки, обогатявайки ги постоянно с нови технологии.

Едновременно класически, но с вложени иновации по отношение на функции и дизайн, всички модели дамски маратонки Адидас предлагат на жените от различните възрасти възможност да се наслаждават на удобни и красиви спортни обувки за всеки сезон и за всеки повод, съчетани с всякакво облекло.

Дамите се доверяват на маратонките „Адидас” поради безспорните им достойнства:

Класически изчистен дизайн

Adidas Sambarose Leather например е модел, който именно поради тази причина е желан за ежедневно носене.

Омекотеност

Най-вече за спортуващите дами и за тези, които обичат да се движат, е от голямо значение маратонките да са олекотени, с междинна подметка от EVA пяна за максимален комфорт и с амортизиращи свойства. Такъв модел е например Adidas Rufalcon 2.0.

Устойчивост на подметката

Стабилността на подметката е важна, както при тренировка, така и при обикновена разходка. Ако подметката е гумена с разположени по нея елементи за допълнителна устойчивост като на модел Adidas Advantage, с такива маратонки бихте могли не само да се разхождате, но и да ходите на работа.

Добро сцепление

Всяка жена, любителка на дълги преходи и планинско бягане, би носила с удоволствие дамски маратонки Адидас, конкретно модел Adidas Terrex Goretex, защото иновативната технология, вложена при изработка на подметката, гарантира отлично сцепление към всякакъв терен.

Дишаща материя

Важно предимство на повечето маратонки „Адидас” е дишащата им горна част, изработена от двуслойна мрежеста материя като на модела Adidas Energyfalcon. Той е подходящ както за бягане по фитнес пътеката, така и за ежедневно носене.

Сред богатата цветова гама на дамски маратонки Адидас има и класически по-тъмни цветове, но и модели в свежо розово – Adidas Advantage Bold, в оранжево – Adidas Energyfalcon, във винаги модерното бяло – Adidas Grand Court и др.

И ако е вярно, че класиката е винаги модерна, това напълно се отнася за дамските маратонки на „Адидас” – любими спортни обувки на всяка дама.

Последно
Не пропускай