Направете си перфектни къдрици само за няколко минутки

Най-новите световни модни тенденции вече все повече залагат на естествения вид и естествената красота. Ако и вие сте като мен и не искате да губите много часове в приготвяне на косата сутрин, ще ви издам няколко тайни за лесни и бързи къдрици. С тях не само ще изглеждате зашеметяващо, но и много естествени. Тази прическа е идеална за всякакъв повод – било то за работа, среща с любимия или излизане с приятели.

С долните лесни стъпки и с помощта на някоя от тези преси за коса ще накарате косата ви да изглежда естествено къдрава и красива.

  • Подгответе косата си, като преди това сте сложили спрей за защита.
  • Разделете я на няколко кичура в зависимост от това, колко дебели или тънки искате да са къдриците. След което взимате един кичур захващате го с пресата от горе на долу бавно, като въртите пресата към външната страна и получавате перфектната къдрица.
  • Ако сте любители на по-небрежните къдрици съветваме да накъдрите само долната част на косата, ако искате къдриците да са по-изразителни тогава започнете да къдрите кичура от върха на косата. Когато приключите с къдренето сложете малко лак и разтърсете леко с пръстите си. Резултат ще е перфектен а вие ще изглеждате зашеметяващо.

Другият метод, който можете да опитате и ще сте готови буквално за няколко минути е следния:

  • Разделяте косата на два кичура. Навийте всеки кичур и го прикрепете с ластичка в края. След което с пресата за изправяне минете бавно от горе на долу по кичура.
  • Оставете за няколко минутки така косата, след което махнете ластичките и ще получите перфектните естествени къдрици.

Ако все още се чудите от къде да намерите най-добрата преса за коса, която ще използвате и за къдрене, разгледайте предложенията тук или вижте ръководството за избор на преса за коса на Elis.bg.

Последно
Не пропускай