Най-вредните зодии сред жените

Колкото по-красива е една жена, толкова по-спокойно се отнасят околните към лошото й поведение. Но някои от нежния пол имат толкова ужасен характер, че дори ангелският външен вид не спасява ситуацията. Кои са те?

Капризната Лъвица

Лъвицата смята себе си за неустоима, необикновена личност. Тя винаги се опитва да привлече вниманието, често изпада в нарцисизъм. Други са призовани да се подчиняват на капризите на кралицата и да я почитат. Спорът с нея, изразяването на съмнение в нейния непогрешим авторитет, е съпроводен с капризи и истерии.

Упоритата жена Овен

Жените Овен се отличават със своя твърд нрав и лидерски наклонности. Те са добри в изпълнението на смели проекти и трудни задачи. В ежедневието обаче тяхната похвална целеустременост се превръща в патологичен инат.

Дори идеята да е обречена на провал, Овенът ще настоява на своето. А недоволството, противопоставянето от страна на другите само я амбицира още повече.

Не пропускайте: Зодии дати, или откога до кога са зодиите?

Отмъстителни Скорпионки

Жената Скорпион знае как да изглежда като привлекателна съблазнителка и грижовна съпруга. Тя има определен кръг от близки, останалите й познати биват държани на уважителна дистанция. Най-далеч са тези, които вече са изпитали гнева на Скорпиона.

Тя може да вдигне скандал за всяка дреболия, защото под външната броня се крие същество, което е изключително чувствително и в същото време отмъстително. Отмъщението на жената Скорпион е неизбежно и добре пресметнато.

Взискателна Дева

Този знак чупи рекорди по брой самотни жени и то във всеки смисъл на думата, защото разбирането с жена Дева е трудно. Изглежда, че няма такъв човек, който да надскочи летвата на високите й изисквания.

Въпреки че Девите правят това неволно, а твърдо вярвайки, че стремежът към идеала ще спаси света. Но малко хора могат да понесат вечната им критика.

Досадните Раци

Раците , като никой друг знак, са привлечени от идеята за семейство. Те са добри домакини, умеят да поддържат топла атмосфера, чувствителни са към близките си. В замяна искат да получат пълно духовно сливане.

Те се нуждаят от емоционална връзка, но самите са склонни към негодувание и промени в настроението. Отгатването за тяхното състояние, причината за поредното недоволство, доказване на любовта им, е много изморително и досадно занимание.

Последно
Не пропускай