Недопустими грешки при оформянето на веждите

Във виртуалното пространство може да намерите много уроци за правилно оформяне, поддържане и боядисване на веждите. Всички уроци припомнят, че веждите трябва да пасват на формата на лицето и да бъдат оформени според тяхната естествена извита линия. И ако все още не сте намерили правилната форма и не можете да оформите веждите сами, обърнете се към професионален козметик за вежди, за да не направите тези ужасяващи грешки.

  • Вежди във формата на запетайки, а между тях остава прекалено много място – резултата е намръщено лице.
  • Прекъснатите вежди не изглеждат естествено и не подчертават добре формата на лицето. Липсващите косъмчета могат да помрaчат чара и хармонията на лицето.
  • Изтънените вежди направени доста далеч от окото и отгоре на всичко изрисувани с тънка линия, вместо да разкрасят лицето, ще придадат ужасяващ вид на цялата ви визия.
  • Ако получите вежди с триъгълна форма, значи сте загубили естествената извивка на веждите, а това оптически намалява очите и красивия поглед.
  • Вежди с висока чупка може да направите, само ако се приготвяте да отидете на Хелоуин. Стоят остро и строго на лицето и не са препоръчителни са стилни и елегантни дами.
  • Дамите, които имат много гъсти вежди са истински късметлийки. Но ако не са правилно оформени и не са махнати достатъчно косъмчета прекалено гъстите и много дебели вежди не придават изразителен вид на лицето.
  • Неправилната форма, прекъснатите и тънките вежди могат да се възстановят. Най-страшното е ако имате неправилно направени перманентни вежди. Неестествено красивите и пленяващи вежди със сигурност ще накарат хората да се обръщат след вас.

Най-лесният и най-удобният начин да спасите не добре оформените вежди е използването на молив за вежди. Много е важно за запълване на пространството, където има липсващи косъмчета или за подчертаване на формата на веждите трябва да изберете такъв цвят молив като цвета на веждите. Дори когато добре оформените вежди са очертани с неподходящ цвят молив стоят изкуствено на лицето. Грешката, наречена неподходящата форма вежди може да се коригира с търпение, внимание и много старателни опити за правилно оформяне на веждите.

Последно
Не пропускай