Най-суеверните зодии

Ето кои са най-суеверните зодии, според астролозите.

Риби

Тези хора са склонни да живеят според собствените си вярвания и това включва суеверие. Преди да предприемат важни стъпки в живота, Рибите търсят добри знаци, дадени им от съдбата.

Те наистина вярват, че могат да се възползват максимално от късмета си или да се предпазят от лошото. Представителите на този знак се вслушват в инстинктите си и вярват в суеверия.

Овен

Повечето представители на този знак смятат, че са родени под щастлива звезда. Те обаче не приемат щастието си за даденост и винаги се борят за него. Дори в трудни моменти те са убедени, че контролират собствената си съдба и рано или късно отново ще имат добри дни. Овните вярват в суеверия, но не им позволяват да влияят на живота им.

Везни

Везните се страхуват от провал, така че са склонни да вярват в стари суеверия, само за да се предпазят от неприятности. Те вярват, че младоженецът не трябва да вижда булката в булчинската й рокля преди сватбения ден и трябва да я пренесе през прага на общия им дом, за да са щастливи в брака. Те смятат, че не е добре да подарявате нож или часовник на любим човек и стриктно се придържат към тези правила.

Скорпион

Скорпионът е може би най-суеверната зодия. Той поставя различни кристали в къщата си, за да я пречисти от всякаква вредна енергия и окачва подкова на входната врата, за здраве и щастие. Ако има знак, който е свързан тясно с окултното, то това е Скорпион. За щастие, през повечето време представителите на тази зодия все пак разчитат на факти, а не на суеверия.

Лъв

Лъвовете не се смятат за суеверни, но реакцията им към определени неща само потвърждава вярата им в поличби. Това са хора, които се страхуват от черна котка и хора и празни кофи. Но не обичат да ходят при астролози и врачки, защото се притесняват какво ще им кажат. Лъвовете вярват, че някой може да ги прокълне и че мъртвите им близки бдят над тях като ангели пазители.

Последно
Не пропускай