Най-пристрастените към шопинга зодии

Всеки познава жени, които просто обичат да пазаруват. Готови са да посещават магазините поне всеки ден, защото винаги има шанс да има някое интересно малко нещо. Тези дами не са уморени от дълги търсения или дълги опашки в пробните и на касата. Всичко, свързано с пазаруването, ги вълнува и ентусиазира. Под какви знаци на зодиака се раждат истинските почитатели на шопинга?

Лъв

Лъвиците обичат скъпите магазини и маркови артикули. Модни къщи, модни дизайнери, нови колекции – всичко това предизвиква горящ интерес сред представителите на този знак. Те вярват, че заслужават всичко най-добро, затова ходят без срам в бутици, дори когато нямат пари. Лъвиците не са от онези, които тихо се възхищават на скъпи рокли, страхувайки се да привлекат вниманието на продавачите. Тези дами ще задават всички въпроси, на които искат отговор, ще поискат да донесат нещата в правилния размер и дори няма да си помислят, че консултантите ще бъдат недоволни, ако си тръгнат без да купят.

Скорпион

Представителите на този знак не правят разлика между марки и масовия пазар. Те знаят със сигурност, че стилни и оригинални неща могат да бъдат намерени навсякъде: в бутик, в магазин за луксозни стоки, на пазара. Една жена Скорпион е готова да прекара огромно време в шофиране от единия край на града до другия в търсене на дрехи, обувки, аксесоари, дрънкулки. Тя ще пазарува дори на почивки. Според нея изучаването на асортимента от магазините е много по-вълнуващо и приятно от припичането на слънце. А за практическите ползи няма какво да се каже. Гардеробът ще бъде попълнен с нови дрехи, които ще зарадват домакинята и ще предизвикат завист и възхищение сред другите.

Дева

Девата знае всичко за цените и продажбите. Тъй като тя знае колко първоначално струва този или онзи артикул, продавачът няма да може да я убеди, че сега може да направи покупка с 50% отстъпка. Ако продуктът е поевтинял само с една трета, Девата няма да го купи. Тя няма да иска да бъде водена от консултант, който се опитва да я подведе. Освен това Девата е убедена, че цените ще бъдат намалени малко по-късно и тогава отстъпката наистина ще бъде 50%. Като цяло е трудно да се намери човек, който да се ориентира във всичко това, както Девата. Приятелите винаги се обръщат към нея за съвет, ако искат да купят нещо, а нямат достатъчно пари.

Последно
Не пропускай