Най-нежните мъже според зодията

Те ще ви заобиколят с невероятна грижа!

Нежен партньор е мечтата на много, ако не и на всички жени. На такъв мъж може да се вярва и с него се чувстваме сигурни и спокойни. Астролозите са съставили списък на тези мъжки зодии, чиито представители винаги могат да утешат и да намерят думи за подкрепа за своята любима жена.

Везни

Представителите на този знак, като правило, са много спокойни и мечтателни хора. И ако жените Везни притежават неизчерпаема женска енергия, то този знак придава на мъжете мекота. Мъжът Везни умее не само да слуша, но и да чува своята жена. Той моментално ще намери начин да утеши приятелката си, тъй като е внимателен към нея и нейните предпочитания. Винаги знае точно какво ще помогне за подобряване на настроението на любимата му. В същото време понякога на Везните им липсва самочувствие, което им пречи да вземат важни решения в живота.

Козирог

Един от най-надеждните мъже е Козирогът. Той е по-твърд от Везните, но в същото време нежен и учтив. Това е партньорът, който ще ви приготви закуска и ще ви донесе в леглото, дори и да нямате рожден ден. Козирогът фино усеща настроението на своята жена, което му помага да предотврати кавгата навреме. В началото на една връзка може да изглежда, че Козирогът е студен и не знае как да показва емоции, но това изобщо не е така – той просто претегля всички плюсове и минуси твърде дълго. Ако той е убеден, че вие ​​сте жената на мечтите му, той ще направи всичко, за да ви направи щастлива.

Дева

Мъжете Дева са известни със своя прагматизъм. Наистина им е трудно да изразяват емоции, но не защото не изпитват чувства. Просто трябва да се научат на това. Ако сте успели да пробиете „бронята“ на този мъж, под него ще намерите нежен и благоговеен партньор, който ще ви подкрепи в труден момент и няма да ви оказва никакъв натиск. Девата е добра в самоконтрола, което означава, че ще направи всичко, за да предпази партньора си от безпокойство и несигурност. Мъжът Дева ще намери начин да реши проблемите ви и никога няма да ви залее със своите, очаквайки от вас да вземете решение вместо него.

Последно
Не пропускай