Най-непоносимите зодии – топ 5

Вероятно всеки от има такива черти, които другите хора не харесват много. При някои зодиакални знаци обаче те са в повечко. Нека да видим класацията на астролозите, която показва кои зодии са с най-непоносим характер и защо.

Близнаци

Близнаците могат да се променят всеки ден и никога не можете да предвидите в какво настроение ще бъдат в следващия момент. Разбира се, има моменти, когато те могат просто да ви омаят с поведението си. А малко след това да ви отвратят. Непостоянството им е пословично и  затова заемат първо място в класацията на най-непоносимите зодии.

Овен

Овните, напротив, могат да изграждат добри отношения с години и след това да го разрушат за миг и дори няма да съжаляват за това, което са направили. Поне в първия момент. След изтрезняването на емоциите може и да си признаят, че са сгрешили, но само и единствено пред себе си. Никога няма да се извинят. Затова астролозите им дават сребърен медал за непоносимост.

Топ 5 на най-големите кавгаджии сред зодиите

Стрелец

Стрелците се влюбват много бързо и лесно, но след това ще запомнят всичките ви грешки и слабости, които сте направили. И, естествено, ще ви ги натякват с години. Освен това, Стрелците са самовлюбени и това страшно дразни околните. Винаги трябва да подчертаят своята уникалност и да търсят потвърждение за нея. Това ги прави толкова непоносими, че печелят трето място в класацията.

Водолей

Много е трудно и почти невъзможно да задържите Водолея до себе си. Той ще лети на свобода и ще каца само където иска, но в никакъв случай не и там, където вие кажете. И ще взема всички решения сам, но няма да ви позволи да участвате наравно в това. Ако и това не е повод да заемат четвърто място в класацията по непоносимост, кое друго може да е!

Скорпион

Скорпионите ще ви прецакат фино и съзнателно и дори няма да можете да се усетите как ви манипулират. Но дори и да забележите, ще изглежда така, сякаш не можете да направите нищо по въпроса. Те просто са добри в създаването на пъклени планове и ги изпълняват до последната подробност. Наистина непоносими – честито им 5-то място!

Последно
Не пропускай