Най-наивните зодии

Има хора, които умеят да „виждат“ през другите. Но има и такива, в които дори не е нужно да надниквате – защото са като отворена книга. Време е да поговорим за знаците на Зодиака, които повече от другите са обект на различни видове манипулации. Основният им недостатък е невероятната им наивност, която понякога не изчезва дори с годините.

Рак

Разбира се, най-доверчив е Ракът. Въпреки факта, че той е най-добрият в „сканирането“ на хората. Естествената емоционалност унищожава представителите на знака. Някои Раци са толкова наивни, че дори дразнят другите.

Риби

Рибите се преструват, че не вярват на никого, но идва момент, в който буквално разкриват тайните си на първия срещнат човек, който с радост се възползва от ситуацията. И тогава Рибите са изненадани – защо са толкова нещастни в живота, защо им се струва, че някой умишлено е развалил успешния ход на събитията? Отговорът на техните въпроси лежи на повърхността, но те не го виждат.

Телец

Добродушните Телци също се отличават с особена лековерност. Нещо повече, ако представителят на знака вече е бил измамен, той има лошия навик да оправдава и прощава грешките на любимия си, благодарение на което те ще бъдат използвани отново и отново, стига Телецът да представлява интерес за измамника.

Везни

В способността си да се доверяват и да прощават на измамници, те приличат на Телеца. Балансираният знак обаче има значителен плюс – Везните търпят измамите известно време и след това зачеркват напълно и безвъзвратно ненадеждния човек от живота.

Стрелец

Стрелецът е винаги готов да помогне на всеки. Инициативата в този случай обаче е наказуема и причинява неудобства на самия инициатор. Представителите на този знак също са доста лесни за измама, защото бързо се поддават на провокации.

Между другото, повечето Стрелци страдат от финансови измами. Различни видове пирамидни схеми, приятели от детството, които внезапно се появяват, вземат прилична сума пари и след това изчезват, „нечестни“ продавачи – всичко това се случва постоянно на Стрелеца, който никога не пести пари и с удоволствие спонсорира не само тези, които наистина се нуждае от помощ, но и от тълпа мошеници и измамници, които с благодарност забогатяват за негова сметка.

Последно
Не пропускай