Най-мързеливите мъжки зодии

Ако искате предварително да избегнете мързеливите мъже, астролозите са ви подготвили подсказка – топ 5 на най-мързеливите зодии сред мъжете.

Рак

По природа мъжете Рак са много бавни и ще премислят няколко пъти, преди да помогнат с домакинската работа. Най-често в дейността си те са насочени към получаване на собствено удоволствие. Могат да се справят с мързела, но най-вече когато трябва да осигурят финансовото благополучие на семейството и себе си. В този случай Раците не се щадят и дават всичко от себе си.

Но да накарате Рака да работи е трудна работа. Но пък е всеотдаен в любовта и се опитва да спечели благоволението на своята любима.  Емоционално развълнуваният Рак е способен на много. Дори да пренебрегне мързела си.

Водолей

Второто място в класацията на мързеливите мъже се пада на Водолея. На пръв поглед те са трудолюбиви, не седят на едно място, винаги правят нещо. Обикновено мъжете от тази зодия преследват неумолимо целите си. Но в случай на неуспехи, Водолеят изпада в дългосрочна апатия, престава да бъде мотивиран и предпочита да прекарва всеки ден в хоризонтално положение.

Само най-близките хора, които познават подхода към тях, могат да помогнат на мъжете Водолей да се справят с мързела.

Лъв

Лъвовете се считат за благородни ленивци, защото предпочитат само да гледат как работят другите, без да взимат участие. Много мъже се гордеят и представят мързела като положителна черта, опитвайки се да си предадат важност в очите на другите.

Мъжете Лъв имат предразположение към властта, това е известно на всички.

Везни

Мъжете Везни са пасивни във всякакъв вид дейност, било то кариера или семеен живот. Те не могат да започнат нещо ново, за тях е по-удобно да продължат да правят неща за някого другиго. Прекарват по-голямата част от живота си в чакане и са изключително мързеливи.

За да вземат решение, Везните се нуждаят от дълъг период от време. Предпочитат да се консултират, да обмислят всички плюсове и минуси.

Мързелът се проявява във всички сфери на живота им. Заради него мъжете Везни често прехвърлят отговорността си върху раменете на други хора.

Скорпион

Мъжете Скорпион си позволяват да бъдат мързеливи само в онези случаи, когато са сигурни, че нищо не се изисква от тях. Много са отговорни, трудно им е да лежат на дивана, а да знаят, че нещо не е свършено.

Има моменти, когато умората обзема Скорпионите те не могат да й устоят. Само в такива редки моменти мъжът Скорпион може да бъде наречен мързелив.

Последно
Не пропускай