Най-мъдрите знаци на Зодиака

Да бъдеш умен в живота е много добре. Но има и друго качество, може би дори по-важно. Да поговорим за мъдростта. Кой от зодиите са удостоени с това качество повече от другите?

5-то място – Скорпион

Плутон, покровителят на Скорпион, дарява представителите на този знак със специална проницателност, способността да усещат хората. Смята се, че Скорпионите са най-злите знаци, тъй като могат открито да говорят за недостатъците на другите. Но те го правят не със злонамереност, а с цел да помогнат на тези хора да се променят към по-добро. Просто искат да им помогнат. Скорпионите са „човешки трансформатори“.

4-то място – Риби

Нептун, покровителят на Рибите, дарява хората от тази зодия със специална емоционална чувствителност и емоционалност. Рибите вярват, че доброто ще се върне и злото ще бъде наказано. Мъдростта на представителите на този знак се крие във факта, че те, като истински лечители на душата, са способни да разбират и усещат болката и преживяванията на другите. Състраданието и милостта им са безгранични.

3-то място – Водолей

Уран, покровителят на Водолея, ги дарява със специален ум, който изпреварва времето. Водолеите гледат на живота философски. Те не го усложняват, а напротив, искат да го опростят. Хората зодия Водолей са отлични експерти, способни са на независима оценка. Те са и доста толерантни.

2-ро място – Козирог

Сатурн, управляващ Козирозите, ги прави много сериозни. И техният подход към всеки бизнес, и отношението им към събитията – всичко е доста сериозно. Въпреки че Козирозите са хора, които разбират от хумор. Децата от този знак растат бързо, като предпочитат компанията на възрастните, отколкото на връстниците си. Много упорити, движещи се към целта си, те не се страхуват от трудности.

1-во място – Стрелец

Много отворена зодия, готова да общува и да помогне на всеки, дори когато не е помолена изрични за това. Такова е влиянието върху Стрелците на Юпитер. С удоволствие споделят опита си, в търсене на решение пробват всички варианти и винаги избират най-доброто.

Последно
Не пропускай