Най-лакомите зодии

Кой не обича обилно хапване? Вкусната храна винаги придружава приятелски събирания, гледане на филми или телевизионни предавания. Докато някои хора знаят мярката в лакомствата, други омитат всичко, което им попадне.

Телец

Телецът е лакомник по призвание. Той оценява всичко в храната, от вкуса до красивото представяне. Той може да седи и да дъвче храна дълго време, разтягайки момента и наслаждавайки се на отличния послевкус. Искрено вярва, че разнообразието трябва да е основното нещо в храната, така че след няколко дни от едно и също меню за закуска в хотела, започва доста да си мръщи носа. Спокойно можем да кажем, че земният знак обича храната толкова, колкото тя обича него: Телецът е известен с високите си кулинарни таланти.

Лъв

Гладният Лъв е ядосан Лъв: това правило трябва да бъде научено от тези, които планират да свържат живота си с представител на тази зодия. Апетитът на Лъва е наистина кралски, точно като вкусовите му предпочитания. Лъвовете обичат всичко да е скъпо и луксозно, така че няма да си откажат удоволствието да се отдадат на обилен деликатес или отличен десерт от главния готвач.

Овен

Овенът чудесно съчетава любовта към необичайната храна с детската привързаност към бързото хранене. Овните обичат да ядат вкусна храна, без значение каква е: огненият знак цени гастрономическите експерименти, така че с удоволствие ще отиде в ресторант, за да тества екзотични продукти, а на следващия ден ще изяде няколко обикновени хамбургера със сода. Овните обичат да имат много храна тук и сега, но в същото време често остават слаби поради своята неугасима енергия .

Близнаци

Близнаците често обичат с очите си, така че ентусиазирано замръзват пред ястие с оригинално сервиране. По отношение на вкусовите предпочитания Близнаците не са придирчиви: те хапват много и често с всичко, което е под ръка. Въздушният знак не обича да готви, така че често радва службите за доставка на храна със солидни поръчки.

Везни

Везните имат отличен апетит и изглежда, че знакът е готов за ядене по всяко време на деня и нощта. Везните са истински вещици дори консумирайки огромно количество храна, те често остават стройни. В храната въздушният знак е абсолютно непретенциозен и непредсказуем, следователно за един ден може да премине от сурови сандвичи до деликатеси в най-близкия ресторант.

Последно
Не пропускай