Най-красивите мъже според зодиакалния знак

Астролозите ни разкриха кои мъжки зодии са надарени с естествен чар от самото си раждане.

Телец

Този зодиакален знак се управлява от планетата Венера, символът и въплъщение на естествената красота. Смята се, че сред Телците просто няма грозни мъже.

Те обичат да спортуват, така че най-често тялото им изглежда перфектно. Освен това имат супер способността да не остаряват и да остават вечно млади по дух дори и в напреднала възраст.

Добавете към всичко това и техният рационален, практичен ум, съчетан със способността им да поемат отговорност и ще получите един перфектен мъжки образ – зашеметяващ външен вид и характер на идеален партньор в живота.

Близнаци

Те са родени късмет. Природата е надарила тези мъже с необикновена красота. Но това не е достатъчно за Близнаците и те непрекъснато се опитват да изглеждат още по-добре. Никога не пропускат да подчертават достойнството на външния си вид и  умело да прикриват недостатъците му.

Мъжете от тази зодия лесно се подлагат на експерименти и са готови на всякакви манипулации с външния си вид. Могат  радикално да променят имиджа си, да пуснат дълга брада или да се обръснат гола глава, да си боядисат косата в необичаен цвят и всичко останало, за което се сетите.

Смелият и красив Близнак притежава също така и невероятно чувство за хумор, жаден е за приключения и способен да обича истински. Просто това е перфектният мъж!

Стрелец

Този знак на зодиака се управлява от мъжката планета Юпитер, която му придава подходящия „мъжки“ вид. Най-често Стрелците са високи хора, ухаещи на скъпи парфюми и облечени в идеално изгладени костюми.

Интересното е, че с възрастта те изглеждат още по-елегантни и красиви. Сребристо сива коса и бастун придават на външния им вид завладяваща мистерия. Тялото им остава във форма дори в напреднала възраст.

Риби

Тези мъже не могат да се отърват от женско внимание цял живот. Още от съвсем малки жените им се лепят като мухи на мед. Тайната на техния чар в никакъв случай не е в идеалните пропорции на лицето, нито в друга физическа характеристика. Факт е, че те притежават естествена пластичност и невероятна харизма като цяло. Но най-ценното в тези мъже са техните изискани маниери. Затова и дамите са луди по мъже Риби!

Последно
Не пропускай