Най-големите тирани сред мъжките зодии

Мъжете тирани не са рядкост в съвременния свят. Астролозите дори са на мнение, че за да вдигнат ръка срещу жена, някои представители на зодиакалния кръг нямат нужда от провокации.

Риби

Жестокостта на Рибите е проява на тяхната слабост. Мъжете от този знак често имат много трудна съдба. Трудно им е да се реализират в професията, да станат уважавани и значими хора в обществото, да постигнат целите си. Когато планът отново не се е сбъднал, те са в състояние да изригнат чрез агресия. И ако други ходят на фитнес или неутрализират негативното по друг начин, Рибите търсят релаксация по-близо. Но пък в спокойно състояние те яростно осъждат онези, които посягат на слабите.

Близнаци

В първите години на любовна връзка Близнаците никога няма да вдигнат ръка срещу жена. Намирайки се в еуфорията от любов и щастие, те боготворят партньора, виждат само добрите черти и искрено обичат. Но когато връзката се разклати, идва чувство на неудовлетвореност. Всички капризи, обвинения или аргументи на половинката мъжете Близнаци понасят трудно. В този момент те са водени от неудовлетвореност и не се обвиняват за съсипаната връзка.

Рак

Раците имат трудни взаимоотношения с другите през целия си живот. Същото се случва и с най-близките им хора. Съпругът Рак трябва да се чувства подкрепян буквално във всичко и най-малките противоречия го вбесяват. Щастливите и успешни мъже Рак никога няма да прибягват до насилие. Но ако се почувстват като неуспехи, унизени, неприети от обществото, нещата стават други. В този момент на Рака не му пука и може да стигне до насилие. Причините нямат значение – може да е изневяра с приятел или просто неизмити чинии, оставени в мивката.

Водолей

Никой никога не може да заподозре Водолея в домашна тирания. Мъжете от този знак са уважавани в обществото, обичани от роднини и имат много приятели. Но у дома те са в състояние да се държат съвсем различно. Често имат промени в настроението, които се превръщат в истински ад за близките. Агресията им е неконтролируема и е невъзможно да бъдат успокоени с никакви аргументи. Тогава просто трябва да си тръгнете и да не се обръщате назад.

Последно
Не пропускай