Най-големите прахосници в Зодиака, които просто не търпят да имат пари

Ето кои са най-разточителните зодии, които умеят да харчат пари с лека ръка. Да видим мнението на астролозите.

Рак

Този воден знак е склонен към спонтанно харчене за „жизненоважни“ предмети, като още един комплект чаши и чинии, скъпи, но изненадващо красиви обеци, нова кола или позлатен комплект за маникюр. С други думи, един на пръв поглед разумен и пестелив Рак може да бъде прахосник, който може да похарчи голяма сума за напълно ненужни вещи. Когато изпаднат в такива моменти, Раците просто нямат спирка.

Лъв

Представителите на тази огнена зодия са много суетни и основната цел в живота им е да привлекат вниманието на другите. Затова те са готови да похарчат много пари, само и само да изглеждат по-скъпи и представителни. Според тях няма нужда да се купува бюджетна кола с наличните средства, ако можете да закупите елитен суперавтомобил на кредит. Такава екстравагантност често води Лъва до големи проблеми с парите. Но въпреки това той продължава да си живее по този начин.

Везни

Жените, родени под този знак, харчат много пари за козметика, а мъжете – за превозни средства и антики. Везните не смятат подобни покупки за загуба на пари. Затова все по-често се появяват пред света с нови и нови придобивки. Но странното е, че представителите на този знак успяват постоянно да попълват бюджета си. Харчат, но пък и печелят!

Стрелец

Стрелците са истинските прахосници на Зодиака. Те са готови да пилеят пари за каквото им харесва – пътувания, спорт, книги и някои неща от първа необходимост. Интересното е, че последните включват червени обувки, пръстен с лунен камък, пакет цветни балони или псевдосамурайски меч. Покупките на Стрелеца са разделени на две категории: неща, без които Стрелецът внезапно разбра, че не може да живее нито ден и други неща, които е забелязал и си пожелал, докато е търсил първите. Това е то да си Стрелец!

Последно
Не пропускай