Най-големите крадли на мъже в Зодиака

Някои жени са безмилостни, хитри и коварни. Те могат да флиртуват с мъжете без никакви морални принципи и да действат изключително бързо. Излъчвайки положителна енергия, чар и използвайки техники за манипулация, те успяват да очароват мъжа и да го откъснат от семейството му.

Астролозите обявиха от кои представителки на нежния пол най-вече трябва да пазим любимите си.

Жена Овен

Това е летяща ракета, която знае точно какъв мъж иска и няма се спре от присъствието на съпруга и деца. Тази жена привлича с харизма и страхотно чувство за хумор. Завладява мъжа с факта, че знае как да създаде комфорт дори при неподходящи условия.

Мъжете казват, че с жена Овен се чувстват като в рая. Тя по природа е добър психолог, тя знае как да манипулира мъж в своя полза. Но тази жена има един минус, тя рязко спира да показва признаци на внимание и да проявява интерес, ако страстта й угасне.

Жена Везни

Под прикритието на една нежна дама се крие фатална любовница, която е готова на всичко, за да спечели мъжа. Тези жени са просто неустоими и привличат мъжете със своята енергия. В действията си те показват хитрост и мъдрост. Първоначално те могат да помолят за помощ за нещо банално, след това ще почерпят с чай, ще накарат мъжа да се почувства добре дошъл и шоуто ще започне. С всяка среща жената Везни ще примамва мъжа все повече и повече, докато той напусне жена си.

Жена Стрелец

Тя е най-коварният представител на огнената стихия. Тази жена може да пробие всеки със своята стрела на любовта. Тя приковава мъжете с това, че умее да изслушва и да дава добри съвети.

За такива жени казват, че днес са едни, утре – други. Завладяването на мъжа за тях е начин да се утвърдят и да повишат самочувствието си. Жената Стрелец не се привързва, тя бързо се превключва и намира нова жертва.

Жена Козирог

Тя привлича мъжете със своята недостъпност. Жената Козирог е от онези, чието благоволение не може да се купи със скъпи подаръци, а може само да се спечели. Както знаете, това действа на мъжете подобно на червен парцал за бика.

Тази дама удивлява мъжа със своята интелигентност и сдържаност. Зад маската на хладнокръвие се крие ролята на благоразумна домакиня. Тя може дълго да крои план как да отведе мъжа от семейството му, да обмисли всичко до най-малкия детайл и определено да успее.

Жена Риби

Техните тактики за съблазняване са много прости – омайват с грижата и умението си търпеливо да чакат подходящия момент. Рибите печелят мъжа със своята нежност и чувствителност. Буквално примамват и очароват представителите на силния пол със своята загадъчност. Ако вашият мъж попадне в клопката на дама Риби, тогава бъдете сигурни, че ще му е трудно да се измъкне.

Тя обгражда с грижа и внимание, умее да слуша и е добър приятел. Може да насочи мъжа така, че той да постигне големи висоти в кариерата си.

Последно
Не пропускай