Най-фаталните жени според зодията

По всяко време мъжете са се възхищавали на жените. Заради тях са се водили войни, завладявали  се континенти и се извършвали най-необикновените дела в света. Астролозите сега ще ни разкажат жените от кои зодии се смятат за най-фатални.

5-то място – Водолей

Пищната жена Водолей привлича специално внимание. Но ще трябва да работите усилено, за да си извоювате място в живота й! Да се задържиш близо до нея не е толкова лесно – защото трябва да си пасвате във всичко.

4-то място – Лъв

Представителките на тази зодия са значима част в живота на мъжа. Те са в състояние да го доведат до лудост, да обърнат целия свят, да подарят незабравими емоции, но също така са способни и да опустошат всичко, ако решат, че сте ги излъгали и подвели в чувствата им.

3-то място – Дева

Темперамент, прямота и собствена гледна точка – това са отличителните белези на жените Дева. Те са в състояние неусетно да „играят“ своята игра, обгръщайки мъжете с безкраен чар и топлина. Ако един мъж търси в една жена не само красота, но и „нещо на втория етаж“, той ще я намери до своенравната, но незабравима Дева!

2-ро място – Скорпион

Фаталната жена… Твърде често се говори за представителите на този знак като за най-сексапилните. Освен това за тези жени може да се каже, че са ураган от емоции, че притежават страстна природа и че по правило имат отличен вкус във всичко и ценят собственото си „аз“ 100%! Как да не бъдем покорени от такава жена! Как да не се опитаме да я завладеем… Но не всеки мъж, може да го направи.

1-во място

На първо място са всички жени, които не спират да удивяват, обогатяват, спасяват, издигат на небето и спускат на земята мъжете, влюбени в тях. Всяка дама притежава уникални качества, които привличат мъжете и ги стимулират да вършат подвизи! Толкова малко е нужно, за да се превърнете в неразривно цяло от живота на мъжа – просто трябва да сте жена! И това е страхотно! Това е ролята и призванието на всички дами.

Последно
Не пропускай