Модерни джапанки за лятото – с какво да ги съчетаете?

Джапанките са много обичана, но несправедливо недооценявана обувка. Те са удобни, достъпни и издръжливи, но често пъти – крайно неподходящи за елегантни визии. Истината обаче е, че изборът на джапанки може да ви донесе много големи ползи във вашия гардероб. Тук сме, за да ви кажем, че всичко, което сте мислили за стайлинга с джапанки, е на път да се промени. Нека сами видите как може да се случи това лято!

Как да стилизирате джапанки с облеклото си през деня?

Когато се сетите за джапанки, мислите ви вероятно отиват към плажните дни и летните тоалети. Така че, от само себе си се разбира, че джапанките определено са дневна обувка, която върви с много сладки и феерични дрехи през деня. На първо място помислете върху какъв цвят ще заложите. Ако мислите как да съчетаете своите джапанки през деня, не се страхувайте да добавите щрих в привлекателен цвят, особено ако носите джапанки с шорти или мини рокля. Разбира се, както при всеки избор на обувки, не искате да има комфликт на цветовете или да имате твърде много нюанси върху себе си. Така че изберете допълващи се цветове или цветни джапанки с неутрален тоалет. Ако съчетавате цветовете, горнището и джапанките ви трябва да съвпадат, а не долнището и обувките ви.

През деня е идеалната възможност да се забавлявате с моделите. Отново, ако ще залагате на джапанки с шарки, то запазете ги неутрални с останалата част от облеклото. Ако обичате да носите джапанки и все пак искате да бъдете в крак с модните тенденции, тогава прегърнете лятната визия от все сърце. Съчетайте джапанки със слънчеви очила, небрежна плажна прическа и прохладни летни рокли.

Можете ли да добавите джапанки за вечерно облекло?

Оформянето на визията с джапанки през нощта е малко по-трудно. Те просто не са обикновените нощни обувки и ще трябва да работите малко повече, за да добавите нотка елегантност и стил, като същевременно запазвате комфорта си в това облекло. Не се притеснявайте да добавите малко блясък към визията си. Фантастичен начин да се измъкнете с джапанки в модно нощно облекло е като изберете по-екстравагантен модел. Джапанките с искряща каишка се съчетават прекрасно с малка черна рокля или монохромен тоалет.

Намирането на модел джапанки с малко детайли превръща обувката от ежедневна в стилна през нощта. Това е разликата между джапанките, подходящи за плажа, и сандалите, подходящи за елегантния плажен ресторант. Каишка с тъкани детайли добавя сладка нотка към облеклото ви, без да е твърде небрежна или прекалено крещяща. Можете да изберете лъскав цвят, за да добавите повече нощна привлекателност. Когато слънцето залезе, токчетата излизат наяве – същото може да важи и за джапанките! Добавете малко драма към облеклото си с един подобен модел. Не само ще изглеждате страхотно, но и ще се чувствате невероятно, тъй като тези обувки може просто да са най-удобните „токчета“, които някога ще носите.

С какво да съчетая своите джапанки?

Има някои класически комбинации от джапанки, които ще гарантират, че винаги ще изглеждате и ще се чувствате по най-добрия начин. Миди роклите и полите са на мода и тази година. И имате късмет, защото те вървят прекрасно с чифт ежедневни джапанки. Що се отнася до дънките, заложете на тесни дънки или накъсани бойфренд дънки с маншети, тъй като те създават перфектния небрежен шик вид. Късите панталони винаги са чудесен вариант за съчетаване с джапанки. Разширените панталони изглеждат фантастично с джапанки. И нещо повече – те работят за елегантен нощен външен вид или развяващо се облекло през деня.

Ако все още не сте открили перфектните за вас джапанки, можете да го направите в магазините на ССС. В техните физически обекти ще откриете десетки модели, които да изпробвате на място. В случай, че нямате тази възможност обаче, можете да заложите на онлайн пазаруване, като посетите техния електронен магазин. Всичко е на една ръка разстояние, затова освежете лятната си визия още сега!

Последно
Не пропускай