Мъжки зодии, които са най-лошите съпрузи

Ето кои са зодиите, за които е трудно да се ожениш. Някои мъже под тези знаци проявяват безразличие, други търсят силни впечатления и имат склонност към флирт дори във връзка, трети са обсебени от контрола. Вижте по-долу кои зодии е по-добре да избягвате.

Водолей

Водолеите имат много интересни личностни черти, за съжаление някои от тях си противоречат, така че е трудно да се изгради честен и здрав брак с мъж от тази зодия. Най-важната ценност за Водолея е свободата, от друга страна, той цени дома и изисква от партньорката си да бъде примерна майка и грижовна съпруга. Съпрузите Водолеи обичат да имат свои собствени дела, които отнемат много от времето им – така че те прекарват по-голямата част от това време извън дома. Те не са много приказливи, особено когато става дума за брачни отношения. Те също така се характеризират с високи очаквания и егоизъм, което засяга семейството и съпругата, за които не държат твърде много и често поставят комфорта си над комфорта на половинката си.

Лъв

Мъжете Лъв са силни личности, които обичат да доминират и контролират всеки аспект от живота си, включително в личната сфера. И докато тази доминация в началото е примамлива, жените, които Лъвовете могат да се увият около пръстите си, лесно й се поддават.  Лъвовете не обичат да спорят – а както знаем, честният разговор е в основата на здравата връзка, те избухват лесно и като цяло се смятат за по-умни в една връзка. Освен това, мъжете Лъв са суетни, обичат да им се възхищават и обичат да знаят, че другите им завиждат. Имат слабост към скъпите джаджи, които бързо им омръзват, така че финансовото управление определено не е силната им страна.

Телец

Мъжете Телци са поредните съпрузи със силен характер, които обичат да изливат разочарованието си върху партньорките си и понякога не контролират изблиците си. Те черпят сила от слабостите на другите, включително техните съпруги. Нещо повече, тяхната доминираща черта е ревността и патологичната нужда от контрол в това отношение. Поглеждането през рамо на телефона или бурните кавги, когато се чувстват твърде несигурни, за съжаление не са необичайни за мъжете от зодия Телец. Освен това, обичат да вярват на своята страна на историята и се смятат за най-неравностойни.

Стрелец

Невъзможно е да не се влюбите в мъжете Стрелец от пръв поглед. Те обикновено са много забавни, ярки и завладяващи със своя чар. Мимолетна романтика? Със сигурност няма да го забравите дълго време. По-зле стоят нещата в брака. Тези мъже имат склонност към флирт, обичат силни емоции и постоянно търсят стимули – за съжаление, дългата връзка бързо им омръзва.

Везни

Мъжете Везни са подходящи за съпрузи, но само за жени със здрави нерви и здрава психика… Везните са чаровни, лесно завързват контакти и съблазняват партньори, но по-дълга връзка, като брака, за тях е голямо предизвикателство. Мъжете под този знак се характеризират с чести промени в настроението, трудно ги усещат. Те обичат да „си го изкарват“ на партньора си, когато нещата се объркат. Бързите промени в настроенията са много изморителни в дългосрочен план и разрушават връзката, особено когато партньорът погрешно обвинява целия свят, освен себе си, за неуспехите си.

Последно
Не пропускай