Мъжки зодии, които хич ги няма в ухажването

Има мъже, които са нетърпеливи да угодят на жената до тях. Те проявяват много инициатива във взаимоотношенията. Има и такива, от които изобщо не можете да очаквате такава. Именно за тях ще говорим сега. Да видим мнението на астролозите.

Телец

Телците са нарцистични и имат само едно наум: как да накарат всички да ги смятат за крале и да им се възхищават. Те никога не се обръщат към самите жени и не поемат инициативата, защото много се страхуват от отхвърляне и сриване на авторитета им сред приятелите. Те получават истинско удоволствие от жени, които сами се приближават до тях, за да се запознаят. Често пъти не можете да ги провокирате дори с откровени намеци и флирт.

Рак

Раците са много срамежливи мъже. Те могат да преодолеят страха от срещи, но в началото на връзката не проявяват почти никаква инициатива. Могат да канят жена на срещи, но много се страхуват да не изведат връзката на ново ниво. Трудно да водят откровени разговори, така че дамите ще трябва да поемате тази част сами.

Лъв

Лъвовете играят „на голямо“. Те могат да се доближат и да се запознаят с всяка жена, но знаят, че ако започнат да проявяват голям интерес, дамата може да охладнее. Тези представители на силния пол изучават задълбочено въпроса за съблазняването. Те са в състояние да принудят една жена сама да направи първата крачка, защото са много умни и внимателни.

Скорпион

Скорпионите постоянно се съмняват, че опитите им да ухажват жена ще успеят. Тези мъже се опитват да се запознаят, но ако усетят, че жената не иска да общува с тях, веднага се отдръпват и изчезват. За да проявят активност и инициативност Скорпионите, трябва да им се даде повод за това.

Козирог

Козирозите са твърде заети, за да отделят много време на любовта. Рядко отговарят в социалните мрежи, не обичат празното бърборене. Понякога те могат да се опитат да разговарят с жена, която вече познават малко, като я поканят на среща, но това се случва доста рядко. На всяка инициатива на нежния пол реагират предпазливо.

Последно
Не пропускай