Мъжете от кои зодии се страхуват от жените

Първоначално Вселената създава мъжете силни и смели. Жените пък имат за задача да покажат всичките си красиви страни и да бъдат нежни. Често се случва мъж да спре да общува или изобщо да не се осмели да доближи жената, която харесва.

Какво го движи точно в този момент? Може би някакъв страх?

Астролозите са открили кои мъжки зодии избягват всякакъв контакт с противоположния пол.

Телец

Изненадващо, но именно Телецът оглавява този списък. Мъжете от тази зодия не винаги могат да покажат своята скрита харизма, особено когато в обкръжението им има сладка дама.

Най-лошите навици на зодиите

Младият Телец прави всичко възможно, за да преодолее страха от срещата, но често просто не успяла. Ето защо Телците се женят доста късно или дори остават стари ергени.

Жените са привлечени от Телеца и то много, но ако жената започне да поема инициативата, Телецът може веднага да изчезне.

Рак

Мъжете Рак са много уязвими, чувствени и сякаш живеят в своя затворен свят. Ракът има нужда от специална жена. Тя трябва да го разбира перфектно. Друго тези мъже просто не възприемат.

За да влязат в сериозна връзка, Раците се нуждаят от много време. Ще отнеме повече от един месец, за да „свикнат“ с любимата си.

До мъжете Рак често може да се намери силна жена, която ще замести майка им и ще доминира в любовния съюз. Но такива връзки често приключват след няколко години.

Най-големите ласкатели сред зодиите

Везни

Везните са експлозивна смесица от нежност и безразличие едновременно. Мъжете предпочитат да пазят сърцата си за „единствената“, която така и не успяват да срещнат.

Мъжете Везни се потапят в работа, хобита или саморазвитие, напълно забравяйки за жените. А когато до тях застане красива жена, те веднага започват да се изнервят, да се потят и да заекват.

Не че не искат да се опознаят, просто имат твърде малък опит в общуването с противоположния пол.

Риби

Рибите заобикалят онези дами, които са готови да отстояват себе си. Силните, мъдри и независими жени са истинският страх на мъжете от тази зодия.

Когато младите мъже Риби се опитват усилено да намерят любов, те винаги се натъкват на такива волеви момичета. В повечето случаи това завършва зле и за двете страни.

Неловките моменти и дългото мълчание, последвани от упрек или забележка от жената, объркват Рибите. Тези мъже определено имат късмет с по-скромни и мълчаливи половинки.

Последно
Не пропускай