Мамините синчета на Зодиака

Всяка жена иска да се омъжи за истински мъж, но не всички представители на силния пол се вписват в това определение. Сред тях има и такива, които обикновено се наричат ​​“мамини синчета“. Те се нуждаят от грижите и попечителство на слабия пол, затова избират силни жени за свои спътници в живота.

Кои са те, според астролозите?

Мъж Риби

Рибите се водят по принцип инфантилен знак, така че на всяка възраст се чувстват като деца, които се нуждаят от грижи и подкрепа. От кого могат да ги получат?

На първо място от майка си, а след това от жените си. Обикновено мъжете от тази зодия се женят в доста млада възраст. И те търсят предимно майка в своята съпруга – жена, която да ги обгражда с грижа и внимание, или, обратно, да ги управлява с твърда ръка.

Мъж Водолей

Водолеите – особено тези от тях, които майките им са глезили доста в детството (това се случва обикновено когато са отглеждали синовете си сами), очакват съответната връзка и от другите жени. Затова не е изненадващо, че рядко успяват да намерят подходящата съпруга.

А когато нещо се обърка, те се връщат при майка си, за да си ближат раните и да получат всичко, което животът и кандидатките за сърцето им не са им дали. Ако по своя житейски път мъжът Водолей срещне подобието на майка си – жена, която ще изпълни всичките му капризи, той ще се успокои и ще получи много удоволствие от семейния живот.

Мъж Рак

За Раците майката е главната жена в живота им. Да, представителите на този така да се каже най-семеен знак в целия Зодиак, много обичат съпругата си, която по правило е единствената в живота им.

Но и майката е свещена за тях, при това в буквален смисъл на думата. Изслушват всяка нейна дума, без да противоречат и винаги следват нейните съвети и препоръки. И дори когато майка им си отиде от този свят, те продължават да се „консултират” с нея, сякаш е жива и да мислят как би постъпила в дадена ситуация.

Последно
Не пропускай