Любовни сигнали, които привличат мъжете

Понякога езикът на тялото изпраща любовни сигнали, които привличат мъжкото внимание. Мъжете виждат и усещат, когато искаме да им кажем, че ги харесваме. Сега идва моментът да разбереш как съзнателно да пробудиш интереса му и да го накараш да те забележи. Ето любовните сигнали, които привличат мъжете:

Какво привлича мъжете

Игра с косите

Когато искаш да привлечеш вниманието на мъжа отсреща започни да си играеш с косата и същевременно да го гледаш в очите. Мотаеш кичур коса на пръста, играеш си с една къдрица, прихващаш опашката отново, прокарай пръстите в косата или просто небрежно отметни косата назад – няма как да не забележи, че го харесваш.

Захапи устните си

Първо му се усмихни, а след това когато погледите ви се срещнат отново леко захапи на устните си. С този любовен сигнал ще разбере, че желаеш една целувка. Ако е от смелите мъже, няма да издържи дълго, ще измисли причина, за да дойде до вас. А нищо чудно да получиш и една запомняща се целувка преди да разбере как се казваш.

Случаен поглед

Погледът играе много важна роля, когато искаш да покажеш на един мъж, че ти харесва. Ако втренчено гледаш в него и цялото заведение или всички на масата да забележат това е самонадеяно и няма да даде желания резултат. Така ще го отблъснеш от теб. Има два варианта да си помисли, че нещо ти липсва и затова го гледаш или просто си брутално нахална жена, каквато мъжете не харесват. Трябва да потренираш пред огледалото как да изпратиш няколко случайни погледа на мъжа, който ти харесва.

Грациозна походка

Нежната, женствената и самоуверената походка събира погледите на мъжете. Движете се с изправени рамене, с умерена крачка и с усмивка. Мъжете харесват жени с грациозна походка. Но не забравяй, че външния вид също трябва да бъде перфектен. Прекалено късата пола, дълбоко деколте или дрехи от типа „всяко копче си мечтае да се разкопчае“ не са подходящи за тази цел.

Внимавайте да не прекалите с изпращането на тези откровени любовни съобщения и сигнали, защото същите може да се окажат неефективни.

Последно
Не пропускай