Любимият цвят разкрива характера

Любимите цветове показват какво мислите и какво правите. Вижте какво още разкриват за вашия характер!

ЦВЕТЪТ НА ЛЮБОВТА Червено – пламенни, сексапилни и импулсивни хора.

Червеният цвят символизира страст, чувственост, любов, радост, смелост, енегия и гняв. Динамичен и интензивен цвят, който ни дава привлекателен външен вид. Червеният цвят показва колко сме сигурни,силни и решителни. Хората, които обичат този цвят са пламенни, сексапилни и импулсивни лица, които живеят живота на един дъх.

ЦВЕТЪТ НА СЛЪНЦЕТО Жълто – енергични, творци и загрижени хора

Това е цвета на светлината, творчеството и ведрината, но в същото време символизира и загаженост и нервност. Тези, които носят жълто имат изразени художествени черти, те са идеалистични и високо интелектуални индивиди, надарени с непресушна енергия, сила на въображението и чувство за хумор.

ЦВЕТЪТ НА ИЗКУСТВОТО Оранжево – забавни, интересни и горди хора

Хората които харесват оранжевото са топли хора, обичат новите и интересните неща и свободно изразяват емоциите си. Характерно за тези хора, че са честолюбиви и горди. Задушават се щом останат между четири стени, защото са много комуникативни и весели.

ЦВЕТЪТ НА НЕБЕТО И МОРЕТО Синьо- лоялни, добросъвестни и спокойни хора

Това е цвета на небето и морските дълбочини. Синьото символизира топлина, мир, любов и духовно спокойствие. Хората, които обичат този цвят са чувствителни, лоялни, способни и добросъвестни. Стремят се към постоянна хармония в живота си. Хората, чиито любим цвят е синият, са много верни приятели и още по-верни партьори.
Какъв характер сте според любимия си цвят

ЦВЕТЪТ НА ЕЛЕГАНТНОСТТА Черно-елегантни, сериозни и мистични хора

Черният цвят символизира елегантност, отменост, власт и авторитет. Класически черна рокля е задължителна дреха във шкафа на всяка една жена. Черният цвят пасва с всички други цветове. Тези, които харесват този цвят са мистични, сложни, тежки, съблазнителени, независими и самоуверени.

ЦВЕТЪТ НА ПРИРОДАТА Зелено – мирни, искрени и ревниви хора

Зеленият цвят е цвета на природата. Зеленият цвят представлява свежест, спокойствие, сигурност, ревност и релаксация. Зеленото е символ на живота, растежа и възстановяването, което създава спокойна и хармонична атмосфера. Хората, които обичат този цвят са мирни, лоялни, отдадени, искрени, решителни и морални.

ЦВЕТЪТ НА СВОБОДАТА Бяло – невини, чисти и подредени хора

Бялото е перфектно в комбинация с другите цветове, така че винаги е добре да имате в гардероба си бяла дреха. Този цвят носи свобода, независимост и съвършенство и показва, че сте заършена личност.

ЦВЕТЪТ НА НЕСТАНДАРТНОТО Лилаво – стилни, загадъчни и капризни хора

Този цвят символизира лукс, социален престиж и увереност. Психолозите са установили, че хората които обичат да се обличат в лилаво са много страхливи. Най-голямия страх им е някой да не им разбие сърцето. Лилавото показва, че тези хора са малко надменни и доста стилни и се отличават от другите с нестандартните си идеи.

ЦВЕТЪТ НА РОЗАТА Розово – мили, добри и повърхностни хора

Розов това е цвета на мечтателите, нежните хора и флиртджиите. На розовия цвят залагат нежните, сантиментални и чувствителни хора. Много често се обиждат и за това избягват кофликтните ситуации. Дамите, които избират розовото за любим цвят са малко повърхностни, незрели и трудно взимат решения, но от друга страна са красиви, добри и мили хора.

ЦВЕТЪТ НА ЗЕМЯТА Кафяво – смирени, топли и консервативни хора

Кафявото е цвета на земята, Това е цветът на смиреността, топлината и в също време символизира и тъга. Кафявото успокоява, вдъхва чувство на комфорт и сигурност. Тези хора имат невероятно остър ум, вискок морал и изразено чувство за одговорност. Не си признават, но те подкрепят консервативните идеи.

ЦВЕТЪТ НА ЕНЕРГИЯТА Оранжево – забавни, интересни и горди хора

Хората които харесват оранжевото са топли хора, обичат новите и интересните неща и свободно изразяват емоциите. Характерно за тези хора, че са честолюбиви и горди. Обичат да покоряват нови светове, но не винаги са постоянни в нещата, които вършат.

ЦВЕТЪТ НА КОМПРОМИСА Сиво – предпазливи, търпеливи и срамежливи хора

Сивите дрехи откриват, че става въпрост за търпеливи, разбиращи и често колебаещи се хора. Въпреки това, че техните решения често зависят от хората околу тях и не знаят какво точно искат те са добродушни хора готови да простят всичко и да се жертват за близките си. Малко са срамежливи и не искат да се открояват от тълпата.

Последно
Не пропускай