Летен режим: Как да съчетаете колието с модела на роклята

Сребърните бижута са хитът на топлите месеци, когато се разкрива примамливият им и изтънчен блясък

Дамският гардероб през лятото е изпъстрен със свежест и завладяваща романтика. Време е да преминем на вълна, която ще ни вдъхновява не само на почивка край морския бряг, но и в ежедневието – в офиса или след края на работния ден, на вечерна разходка с приятели.

Разполагате с няколко силни аксесоара, с които всяка визия може да се превърне в завладяваща и мечтана реалност: бижута, ефирни рокли и красиви шалове.

Когато говорим за накитите, среброто определено е хит през този период от годината, защото слънчевите лъчи разкриват пълноценно примамливият им и изтънчен блясък.

Как да го съчетаете с модела на роклята? Това е въпрос, който изисква незабавни отговори и навременна подготовка за прекрасния сезон.

Рокля с овално деколте

Този тип женствени дрехи си подхождат хармонично с максимално къси украшения на врата. Разнообразието от онлайн предложения от сребърни колиета от Shine.bg е вашето предимство, с което ще подчертаете изисканата си природа.

Подобен вид деколте акцентират върху зоната на шията и бижуто е отличен повод да фокусирате вниманието върху нея.

Триъгълно деколте

Парти роклите, които обожаваме през лятото, са неизменна част от колекцията ни. Те обичайно са изрязани при деколтето във формата на триъгълник, или така нареченото V-образно деколте. За да бъдете наистина зашеметяваща, изберете перфектното колие с дължа верижка, нежна висулка или медальон със специално подбрана за вас символика.

Гарантирано ще се почувствате като богиня! Изисква се единствено да спазвате правилото колието да приключва на около 2-3 сантиметра над края на деколтето на роклята.

Изкушение без презрамки

Роклите-бюстиета с голи рамене са предизвикателство за околните, но и за вас, когато подбирате своето допълнение от благороден метал.

Тук особено удачни са класическите изработки на колиета, тъй като и самата кройка на тоалета го предполага. Препоръчително е верижката да е къса, а ако има висулка, тя да е малка и дискретна. Модерните чокъри също се вписват в посочената визия, стига поводът да не е строго официален и събитието да не е с изричен дрескод.

Феноменална комбинация – перли и лодка деколте

Подражавайте смело на Мерилин Монро, която остана в историята със своята безкрайна любов към перлите. Роклите с лодка деколте притежават неповторим чар, който огърлиците ще превърнат в произведение на изкуството, където и да се появите, денем или нощем.

И както казва самата икона, „дръжте главата си изправена, вдигнете брадичката и продължавайте да се усмихвате!“.

Все пак е лято, животът е нещо красиво и ние имаме всички основания да открием достатъчно причини да се усмихваме.

Последно
Не пропускай