Леонардо ди Каприо: Защо не е допустимо актьорът да излиза само с жени под 25 години

Както стана ясно, Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила Мороне – само месеци след като тя навърши 25 години. Към 2022 г. актьорът никога не е излизал с жена на възраст над 25 години.

Леонардо ди Каприо очевидно се е разделил с приятелката си Камила Мороне след четири години връзка и за съжаление, тази новина не е изненада. Холивудският актьор е известен с това, че излиза само с жени под 25 години, които предпочитат да работят като модели. И Камила Мороне навърши 25 по-рано тази година…

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне се разделиха

Смята се, че 47-годишният Леонардо ди Каприо се е разделил с 25-годишната Камила Мороне – и мрежата е полудяла. „Няма по-надежден феномен на тази планета от Леонардо ди Каприо, който се раздели с приятелката си, когато тя току-що навърши 25; статистиката е потресаваща“,пишат потребители в мрежата.

Леонардо ди Каприо се среща с Камила Мороне, когато тя беше на 12 (въпреки че няма нищо, което да показва, че по това време е съществувала сексуална връзка). Те бяха представени един на друг от бившия им втори баща Ал Пачино (близък приятел на Лео). Камила беше на двадесет години, когато Ди Каприо започна да се среща с нея, а Лео беше в началото на четиридесетте. Между другото, Камила не е първата жена, която е зарязвана от Леонардо ди Каприо, след като е навършила 25 години.

Връзка с голяма разлика във възрастта

Това е тема, която се появява отново и отново. Това, че е законно, не означава, че е правилно. Къде свършва грумингът, т.е. целенасоченият контакт на възрастни с непълнолетни с намерение за малтретиране, и къде започват отношенията по взаимно съгласие? Все още сложен въпрос на който трудно ще намерим отговора.

Последно
Не пропускай