Колко смела е всяка зодия

Някои хора просто са си такива – любовта им към риска, приключенията и повишения адреналин е невероятна.

Овен

Вашата управляваща планета е Марс, планетата на действието и смелостта. Вие не знаете какво е страх . Всеки риск е изпитание за вас, което в опасни ситуации само повишава самочувствието ви.

Телец

Представителите на този знак, като правило, стоят далеч от всякакви рискове и стресови ситуации. Най-важното за вас е да можете да се наслаждавате на това, което обичате, защото вашата управляваща планета е Венера.

Близнаци

Въпреки че обичате предизвикателствата, вие сте достатъчно умни, за да предвидите какво може да се случи, ако скочите в опасна ситуация. Дължите това на вашата планета-покровител Меркурий, планетата на логиката.

Рак

Въпреки вашата постоянство, смелостта не е вашата силна страна . Предпазливостта е майка на мъдростта, така че избягвате необмислени и рискови действия, както и ненужна опасност.

Лъв

Лъвът е един от най-смелите знаци на зодиака. Неговата управляваща планета е Слънцето, символ на успеха. За да постигнете целта си, вие сте готови да обърнете света с главата надолу. Никой не иска да има толкова силен враг.

Дева

Смятате всеки риск за ненужен, защото има и други начини да постигнете целите си. Вие сте покровителстван от Меркурий – символ на интелигентност , така че избягвате опасни ситуации.

Везни

Вярвате, че избягването на ненужни рискове е по-умно, отколкото да ги създавате сами. Не обичате конфликти, спорове и скандали, затова използвате дипломация, за да избегнете опасностите.

Скорпион

Планетите на силата и смелостта, Плутон и Марс, покровителстват всички безстрашни представители на вашия зодиакален знак. Обичате изпитанията и рисковете. Опасностите са създадени за хора като вас.

Стрелец

Въпреки че понякога сте склонни да поемате повече рискове от обикновено, бързо се възстановявате и сте готови да преодолявате нови трудности. Не се страхувате от промяната, защото всичко ново за вас е просто поредното изпитание.

Козирог

Не се страхувате от опасности, но избягвате рисковете . Вярвате, че всеки трябва да се бори за мястото си под слънцето, независимо от потенциалните опасности.

Водолей

Вие сте покровителствани от планетата на промяната. Ето защо сте толкова нетърпеливи да попаднете в опасни и рискови ситуации – те ви очароват. Но бъдете внимателни, защото така можете да пропуснете истинската заплаха.

Риби

Този знак е предпочитан от планетата на страстта и измамата Нептун. Вашата реакция кара хората да мислят, че сте много по-смел и можете да се справите с всяка опасност.

Последно
Не пропускай