Колие в косите – защо пък не?

Пуснете косата, изправете раменете и обърнете малко внимание на пролетната тенденция – колие в косите.

Това е добра новина и за дамите, които спазват модните закони и за жените, които откровено демонстрират, че се открояват от тълпата със своята визия. Сложете нещо автентично в косите този сезон, съветват модните експерти. Нека да бъде цветно, омайно и красиво като пролетта. Създайте грациозен, деликатен и нежен аксесоар за коса, подобен на женската суета. Ще ви помоля да измъкнете забравените блестящи верижки от кутията за бижута и да изберете как ще посрещнете пролетта и как ще подчертаете индивидуалността си.

Ръчно изработени бижута – защо пък не?

Изобщо не се колебайте, а отворете кутийката за бижута. Мъниста, копчета и малко дантела приложете всичко, което ви напомня, че идва пролетта. Всички джунджурийки, за които се чудите как все още не сте им казали сбогом. Всичко е позволено, само внимавайте да не прекалите, защото новия аксесоар трябва лесно да се прикрепя за косата.

Старата диадема украсена с нови елементи.   Диадемите с флорални мотиви, нежни райета, точкова система, дантелените мрежи с изчистен десен или колиетата от истински цветя обичат да украсяват косите на смелите момичета. Имайте предвид, че може да украсите косата и с верижка от перли, само трябва да намерите подходяща комбинация от дрехи. По този повод намерих старата пластмасова диадема и й сложих синя дантелена панделка на точки, която по средата има две кристални висулки във формата на сърце.

Прическата с тиара вече не е само булчинска привилегия.  Ако искате да бъдете принцесата на вечерта изберете тиара с блестящи елементи. Напомня на модните икони на Холивуд. Този аксесоар ще придаде женственост на прическата само ако е съчетан с подходящ изчистен, семпъл и елегантен тоалет.

Ако предишните предложения ви изглеждат много цветно и кичозно, срешете и разделете на прав път косата си. Сложете забравената златна верижка. Блестящото тънко синджирче ще даде стилен завършек на вашата визия. Колие в косите, защо пък не?

Последно
Не пропускай