Кой цвят ще донесе късмет на вашата зодия

Всеки знак на Зодиака има свой цвят, който съответства на неговата енергия и позволява на представителите на знака да се изявят пред света. Астролозите обясняват подробно кои цветове ще ви дадат сила според вашата зодия.

Овен

Овенът е огнен знак във всеки смисъл на думата и притежава енергията и импулсивността! Подхождат му ярки цветове, които ще привлекат вниманието  –  червено, черно и каки.

Червеното привлича късмет и просперитет, Овенът се зарежда от него. Ако чувствате, че сте уморени от мощната енергия на червеното и това ви прави твърде агресивни, тогава е по-добре да изберете черно – то ще ви осигури защита от външния свят.

Телец

Телците ценят комфорта и обичат да се наслаждават на живота, така че е най-добре да изберат пастелни и бежови нюанси. Късмет ще им донесат и спокойните тонове на червено, жълто и кафяво. Тези цветове могат да се използват в дрехи, аксесоари и декорация на дома.

Жълтият цвят също има благоприятен ефект върху Телците, зарежда ги със спокойна вътрешна светлина и не им позволява да се поддадат на мързела.

Кафявото събужда в Телеца желанието да се слее с природата.

Близнаци

Препоръчителни са ярки, чисти цветове без допълнителни нюанси – жълто, зелено и бяло . Комуникацията, диалогът с обществото, другите хора е важен за Близнаците, следователно чистотата на цвета играе голяма роля. Използвайки своите „цветове на силата“, те сякаш казват на света: „Вижте какъв интелект имаме, може да ни се вярва“.

Зеленото помага на Близнаците да се концентрират, тъй като те винаги имат много спешни неща за вършене.

Рак

Раците носят енергията на Луната, чувствителни са и знаят как да спечелят хората, затова се препоръчват цветове като сиво/сребристо, синьо и аквамарин .

Сивият и сребрист цвят допринасят за развитието на интуицията при Раците. Тези цветове също дават на Раците емоционална стабилност, което е полезно за здравето им.

Нюансите на синьото не позволяват на Раците да се потопят в своята „черупка – напротив, обграждайки се със синьо те се успокояват.

Лъв

Представителите на този величествен знак трябва да обърнат специално внимание на цветовете на Слънцето: злато, жълто и оранжево, които им дават енергия, живот и радост.

Златистите нюанси са особено подходящи за Лъвовете – подчертават тяхната изключителност и щедрост. Цветът на истинските крале и кралици.

Жълтото, като алтернатива на златното, може да се използва за привличане на вниманието на околните, защото за представителите на тази зодия е важно да бъдат обичани и признати за своето превъзходство и оригиналност сред другите знаци на Зодиака. Оранжевото пък ще спаси Лъв от несигурност.

Дева

Най-рационалният от всички знаци на зодиака. За него са подходящи всички нюанси на зелено и жълто, както и нюд. Тези цветове отразяват интелигентността на Девите, желанието им за ред и яснота.

Девите се възприемат като невероятно отговорни служители, които ще изпълнят всяка задача навреме, така че тъмните нюанси на кафявото или синьото често се избират, за да отговарят на очакванията на Девата. Но вътрешно Девите са по-фини натури и за да не се лишават от енергия, те трябва да залагат винаги на светлите нюанси.

Везни

Бяло, розово и синьо – тези цветове помагат на Везните да останат в равновесие и подчертават изтънчеността на тяхната природа. Нежните нюанси демонстрират желанието на Везните да си партнират и им вдъхват увереност при взимане на решения.

Синьото възстановява силата и вътрешния им баланс.

Бялото и розовото са по-подходящи за жените, за да разкрият своята женска енергия и привлекателност.

Скорпион

Бордо, червено и черно/сиво ще дадат сила на Скорпиона. Те носят енергията на прераждането и трансформацията.

Черното и сивото събуждат интуицията на Скорпиона.

Стрелец

Лилавото и виолетовото носят опит, мъдрост и духовност. Ярките, наситени нюанси на тези цветове събуждат у Стрелеца интерес към духовния живот, към изучаването на други страни и култури.

Виолетовият цвят допринася за разширяването на интелектуалните интереси на Стрелците и често ги подтиква да сменят местата и да се движат.

Козирог

Статута и консерватизма на Козирозите веднага се засилва чрез благородните и дълбоки тонове на сиво, черно и синьо. Ако сте Козирог и вашата мечта е да изградите кариера, тогава можете спокойно да направите избор в полза на тези цветове.

Сивото и черното допринасят за работата по дисциплината при Козирозите, без които им е трудно да постигнат нещо.

Водолей

Водолеят трябва да използва ярки, крещящи неонови нюанси – тюркоазено, синьо и лилаво.

Неоновите нюанси са добри за творческа изява. Синьото ще им помогне да поддържат яснота на мисълта и правилното мирно настроение.

Риби

Синьото, бялото и лилавите нюанси карат Рибите да бъдат креативни и да създават светове, които човечеството никога не е виждало преди. Синьото и лилавото ги спасяват от лошо настроение и потапяне в меланхолия. Белият цвят носи на Рибите енергията на обновяването, чистотата, което им помага да се отърват от страховете и тревогите.

Последно
Не пропускай