Кой от знаците на Зодиака ще има късмет през уикенда 7-8 януари 2023

7 и 8 януари 2023 не са подходящи за работа, но за почивка – както пасивна, така и активна – напълно. Кой ще има късмет в този момент?

 

Събота, 7 януари, е денят на абсолютната хармония, която ще цари както в целия свят, така и в душата на всеки отделен човек. Трябва да мислите само за доброто – злите мисли и желания ще се отразят негативно на моралното благополучие и мироглед. Вярващите могат да отидат на църква, невярващите могат да се разходят в парка или да отидат на концерт с класическа музика. Не трябва да работите по енергийни причини: Луната не приветства активни действия в този ден. Но в неделя, 8 януари, е не само възможно, но и необходимо да се действа: обаче, според лунния календар, този ден е благоприятен за забавление, което тези дни може да е неподходящо, но това, което определено не трябва да правите, е да сте тъжни и отегчени. Астролозите уверяват, че звездите смятат подобно настроение – и съответното поведение – за признак на неблагодарност,

 

Везни (24.09 – 23.10)

Везните ще успеят да решат важна задача за тях с помощта на интуицията: каквото и да се отнася, трябва да обърнете внимание не на аргументите на ума, а на вътрешния глас, който тези дни активно ще дава съвети. След като се вслушат в тях, представителите на знака могат лесно да излязат от всеки лабиринт и ще го направят със значителна полза за себе си.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите ще могат да направят първата крачка към сбъдването на мечтите си. От тях зависи да решат как ще го направят: най-вероятно точно в тези дни те ще усетят как точно да се процедира по този въпрос. Представителите на знака само ще се изненадат как толкова прекрасна и проста идея не им е хрумнала преди.

 

Риби (19.02 – 20.03)

Рибите ще могат да разчитат, че отношенията им с любимия човек не само ще се върнат на предишното ниво, когато между тях е имало мир и хармония, но и ще го надминат. Основното, което ще се изисква от представителите на знака в тази ситуация, е да не отблъскват партньора, когато иска да говори с тях. Такъв е случаят, когато с помощта на разговор и добра дума ще бъде възможно да се разрешат всякакви различия.

Последно
Не пропускай