Кой от знаците на Зодиака ще има късмет през уикенда 26-27 ноември

Този уикенд е доста труден морално ден, когато звездите ще тестват хората за сила, но не трябва да се страхувате от това – ще има достатъчно духовна сила, за да преодолеете всички негативни обстоятелства.

 

26 и 27 ноември е времето на конфронтация между доброто и злото, но никоя от силите няма да има достатъчно сила, за да „припокрие“ другата, така че те ще балансират на въображаема ос, претегляйки се от време на време. Ето защо е много важно да решите на каква скала в крайна сметка ще поставите своите мисли, надежди, намерения и действия. Кой ще има късмет в толкова трудно, но интересно време?

 

Събота, 26 ноември, е изпълнена с масово напрежение в атмосферата, което ще се изрази в повишена конфликтност и кавги, които избухват тук и там. Въпреки това, ако се подготвите предварително за характеристиките на този ден – да общувате по-малко с другите, особено с агресивни хора, по-рядко да напускате стените на къщата си – тогава той ще отлети незабелязано и няма да остави негативни спомени. Основното нещо е да не се забърквате съзнателно в разправии на други хора и да не търсите приключения – в този ден повече от всякога човек е ковачът на собственото си щастие, както и на нещастията.

 

В неделя, 27 ноември, основна тема за размисъл ще бъде неудовлетвореността от постиженията – както професионални, така и лични и в резултат на това – от себе си. Дори на успешните във всяко отношение хора може да изглежда, че не са получили много неща във всички сфери на живота и дейността и самите те са виновни за всичко. Необходимо е да отвлечете вниманието от такива мисли – най-добре е да правите това, което обичате. Така че времето ще отлети незабелязано и в понеделник може и да не си спомните какво ви е тревожело толкова много вчера.

 

Телец

Телците – но предимно тези, които решават да работят през почивните дни – могат да разчитат на успех във всяко действие, свързано с решаване на професионални проблеми. Те ще могат да направят дори повече от това, което първоначално са планирали, основното е да не бързате никъде и да преминете постепенно от изпълнението на една точка от плана към друга.

 

Близнаци

Близнаците могат и дори имат нужда да кандидатстват за участие в международни програми и да получават грантове за работа по журналистически или литературни проекти. Днес те ще могат да съставят такова резюме, че авторитетите, от които зависи крайният резултат, да бъдат възхитени.

 

Стрелец

Стрелците – с голяма степен на вероятност – ще получат добри новини, които са чакали дълго време. За всеки от представителите на знака ще бъде различно: дългогодишен приятел или бивш любовник, с когото не са общували дълго време, някой ще получи предложение за изгодна работа. Всеки един представител на зодията ще има собствен повод за радост.

Последно
Не пропускай