Кой от знаците на Зодиака ще има късмет през уикенда 20-21 август

Този уикенд ще мине като един прекрасен миг – и в пряк, и в преносен смисъл.

Календарните дни 20 и 21 август се падат на един – 24-ти – лунен ден. Ако е делничен ден, можете да започнете всякакви – най-сериозните и трудоемки – проекти, но тъй като говорим за събота и неделя, колосалната сила на това време трябва да бъде насочена към добра почивка. Кой ще има особен късмет този уикенд – 20 и 21 август?

Енергията на тези лунни дни е положителна, а отношенията между хората са спокойни и приятелски. Всяко занимание, с което човек ще се заеме, дори да е посветено на домакинската работа или на хобито си, неизменно ще бъде увенчано с успех. Звездите също силно препоръчват да правите обяснения в любов, да планирате годежи и сватби през тези дни.

Везни

Звездите са подготвили приятна изненада за Везните – среща с човек, когото не са виждали отдавна и който много им е липсвал. Този уикенд може да се превърне в един от най-романтичните в живота им за представителите на знака, а как ще се справят с тези благоприятни обстоятелства ще зависи само от тях. Във всеки случай трябва да помислят да не се загубят отново за дълго време.

Скорпион

Скорпионите най-накрая ще успеят да постигнат това, за което са мечтали през предходните шест месеца – да си починат. В същото време няма значение къде точно ще отидат, тези два дни ще бъдат достатъчни, за да възстановят напълно силите си – не само физически, но и морални. Положителната енергия на настоящите два дни ще бъде толкова силна, че на представителите на знака ще изглеждат сякаш този уикенд е продължил цяла вечност.

Стрелец

Желателно е Стрелците  да се втурнат към срещата с красивото. Посещението на концерт, изложба или музей ще се окаже за тях не просто възможност да отметнат в списъка със събития, а истинско удоволствие. Резултатът ще бъде по-добър, ако отидат не сами, а в компанията на приятели, които усещат изкуството толкова фино, колкото тях.

Последно
Не пропускай