Кой от знаците на Зодиака ще има късмет през уикенда 17-18 декември

17 и 18 декември са противоположни дни: енергията на единия от тях е „заредена“ възможно най-негативно, а на втория – възможно най-положително. Препоръчително е да вземете предвид тези неща, когато изготвяте графика си за уикенда – така ще избегнете грешки.

Събота, 17 декември, е един от най-морално трудните дни на лунния месец. Опасно е, защото лошото настроение в този момент може да обхване всеки, дори и най-оптимистичния човек. Недоволството от себе си и от живота в такива дни лесно прераства в раздразнителност, а тя от своя страна в агресия и никой не може да предвиди какво може да направи човек в такова състояние. Затова звездите препоръчват на всички и всеки да не се занимават със сериозни въпроси, да намалят общуването с хората – дори с тези, с които никога преди не са имали конфликти.

По това време също няма да е възможно да си починете – мрачното вътрешно състояние няма да ви позволи да се отпуснете, затова е препоръчително да се съсредоточите върху рутинните домакински задължения – те ще отвлекат вниманието от негативните мисли.

Нещо повече, неделя, 18 декември, ще даде възможност да се възстановите. Благоприятен ден е за започване на важен бизнес, тъй като ще създаде всички необходими условия за сериозни начинания.

Звездите съветват да забравите, че е почивен ден и да започнете да действате, защото всяка минута буквално ще струва злато и никой няма да ви върне пропуснатия шанс по-късно.

Кои зодии ще имат най-голям късмет?

Телец

Телците ще имат сериозен разговор със сродната си душа, от който се страхуват, защото се чувстват виновни пред себе си. Но любимият човек едва ли ще разбере за греха ви, така че дори можете да направите предложение за брак, ако искате. Подгответе се само за добри неща!

 

Везни

Везните са облагодетелствани от самата съдба, която им светва зелена светлина за всякакви проекти от професионален характер – дори и такива, за които не са и мечтали преди. Единственото условие, което звездите поставят пред тях е, че представителите на знака трябва да се съсредоточат върху решаването на един много важен въпрос. Да не разпиляват енергията си върху няколко неща едновременно! Ако го направят, няма да успеят в нито едно от тях.

 

Водолей

Водолеите могат да разчитат на висшите сили, които напълно ще трансформират живота им. Най-вероятно гениално идея ще осени представителите на знака, при това на най-неочакваното място – например, на опашката на касата в супермаркета. Вдъхнат ли й живот, те ще могат не само да направят пробив в кариерата, но и да са спечелят много пари.

Последно
Не пропускай