Кой от знаците на Зодиака ще има късмет през уикенда 14-15 януари

Този уикенд не е перфектен – енергията му няма да помогне за отпускане и подмладяване, което обикновено очакваме от такива дни.

Но пък 14 и 15 януари 2023 ни дават възможност както за получаване на необходимите за живота и работата – понякога мистериозни и фантастични – знания, както и за активни действия – както професионални, така и битови. Кой ще има късмет този уикенд?

 

Събота, 14 януари може да планирате нови професионални проекти, които с течение на времето ще донесат слава и пари на тези, които успешно ги реализират. Вярно е, че в събота е твърде рано да започнете да работите върху тях – енергиите на деня категорично не са подходящи за нови начала: вътрешният стрес, който ще придружава мнозина, няма да има най-добър ефект върху всяка дейност. Но активни действия, въпреки почивния ден, могат да започнат в неделя, 15 януари. Новите идеи, които идват на ум в този момент, ще бъдат изключително продуктивни,

 

Телец (21 април – 21 май)

Телците, благодарение на способността си да изчисляват силата си на голямо разстояние, ще успеят в почти всичко – както в професионален, така и в личен план. Отношенията с любимия човек ще станат особено важни за представителите на знака, но те трябва само да помнят, че бързането в такива важни въпроси е неприемливо – поради това крехката връзка, която все още не е напълно оформена, може да бъде унищожена.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете, въпреки почивните дни, могат да получат предложение за преместване на нова позиция, а може би и на нова работа, за която отдавна мечтаят. Вярно е, че те не само ще трябва да решат какъв избор да направят, но и да обмислят програма от приоритетни действия, които новите шефове очакват. Това ще ви помогне да се докажете добре в очите на ръководството и новите колеги, което е много важно в момента.

 

Козирог (22 декември – 20 януари)

Козирозите са странни хора – оставете ги да работят и им гледайте сеира! Но това е за добро, тъй като те ще могат да развият изключителна и рядка способност да изпълнят седмичния план за два дни. В резултат на това представителите на знака не само ще могат да разчитат на добри материални награди, но и ще се радват на това, което правят.

Последно
Не пропускай