Кои зодии ще имат късмет през уикенда 31 декември – 1 януари 2023

Този уикенд ще премине в контраста на черно и бяло, тъмнина и светлина, зло и добро, което е съвсем логично, тъй като говорим за прехода от старата към новата година: оставяме зад гърба си всичко лошо и се движим към доброто.

31 декември и 1 януари са подходящи както за почивка и празнуване на Нова година, така и за работа: в по-голямата си част, по обясними причини, ще сте у дома и може да направете план за бъдещето.

Събота, 31 декември, се пада в един от най-неприятните дни от лунния календар – по това време астролозите съветват възможно най-малко да напускате дома си. Звездите също така препоръчват да прекарате поне няколко часа в уединение: припомнете си каква беше изминалата година, освободете се от негативизма и мислено изживейте доброто, което предстои. Благодарете на висшите сили за него.

Лунният ден 1 януари, осигурява много мощна положителна енергия – в такъв момент можете да започнете да прилагате на практика това, което изглежда напълно невъзможно в други моменти.

Кои зодии ще имат късмет най-голям късмет през този уикенд?

Рак

Раците, които са безнадеждно влюбени, неочаквано за себе си ще могат да намерят път към сърцето на скъпия за тях човек. Интересното е, че за това не е нужно да са хитри, да изчисляват всички възможни ходове или да разработват тактика и стратегия. Една произволна дума – или дори един поглед – ще е достатъчен, за да разберете, че този човек изпитва същите романтични чувства към вас.

Лъв

Лъвовете – особено тези от тях, които са скарани с близък приятел или любим човек – най-накрая ще могат да подобрят отношенията. Разбира се, всички добре знаят, че е невъзможно да се залепи счупена чаша, но представителите на знака ще успеят да намерят правилните думи, за да се поправят максимално и да се уверят, че всичко отново си е както е било.

Скорпион

Скорпионите, които все още не са уредили личния си живот, ще могат, в зависимост от етапа на връзката, да получат предложение за брак или покана за съвместно съжителство. Голяма е и вероятността представителите на знака, които са се разделили с близък човек, да успеят да се съберат отново с него.

Последно
Не пропускай