Кои зодии ще имат късмет през уикенда 24-25 декември

Този уикенд попада в дни, които са ясно разделени на първа и втора половина, а тези от своя страна са белязани с отрицателна и положителна енергия, което трябва да се вземе предвид при изготвянето на план за действие.

 

24 и 25 декември 2022 са по-подходящи за почивка, отколкото за работа, особено ако е свързано с общуване с хора – в това отношение могат да възникнат сериозни проблеми и силите в началото на лунния месец едва ли ще са достатъчни за реализиране на големи- мащабни проекти. Кой ще има късмет в този момент?

 

Събота, 24 декември, е неблагоприятна за активни действия, дори и да се отнасят не до професионалната, а до битовата и икономическата страна на живота – енергията по това време е на нула, така че не можете да очаквате успех от подобни дейности. Именно тя след вечеря ще предизвика раздразнителност, която много бързо може да се превърне в агресивност. Околните хора ще станат негова жертва, а през уикенда най-вероятно ще бъдат роднини и приятели, така че е важно да помислите как да сдържите емоциите, които нахлуват. Може би трябва да започнете да планирате професионалното си бъдеще – за това ще има най-успешните условия.

 

Неделя, 25 декември е добре да не планирате нищо важно и сериозно, което ще бъде улеснено и от статута на този празничен ден.

 

Близнаци

Близнаците ще могат да направят благоприятно впечатление на хора, от които ще зависи тяхното материално благополучие в близко бъдеще – говорим за потенциални работодатели или потенциални спонсори, включително такива от международни благотворителни организации.

 

Везни

Везните могат да разчитат да получат нова позиция – и евентуално преход към друго, по-обещаващо място на работа – за което представителите на знака отдавна мечтаят. Разбира се, те едва ли ще получат официално такова предложение през уикенда, но вероятно ще се проведе сериозен разговор в неформална обстановка и е необходимо да се подготвите за него, като предложите своя собствена програма за действие.

 

Скорпион

Скорпионите – но само тези от тях, които планират да купуват или продават недвижим имот – ще имат невероятен късмет при разрешаването на този въпрос. И в първия, и във втория случай ще им бъде предложена изгодна цена, на която най-вероятно не са се надявали. Основното е да не бързате с окончателното решение и да претегляте всички плюсове и минуси: може би трябва да изчакате още малко?

Последно
Не пропускай