Кои зодии ще имат късмет през уикенда 21-22 януари 2023

Този уикенд е еднакво подходящ както за работа, така и за отдих, но може просто да нямаме достатъчно сили за активна работа, така че е по-добре да отделим време за възстановяването му.

 

Дните 21 и 22 януари са на кръстопътя на два лунни месеца, така че енергията на този ден е доста слаба – не е желателно да се планира изпълнението на сериозни проекти по това време, дори ако те са свързани с решаването на икономически въпроси. По-добре е да посветите това време на почивка и релаксация. Кой ще има късмет тези дни?

 

Събота, 21 януари, е труден и двусмислен ден: още от сутринта енергийни облаци ще се съберат над нас, предизвиквайки раздразнителност по всякаква – дори и най-незначителната – причина. В такъв момент астролозите препоръчват да държите емоциите под контрол, да общувате по-малко с другите и да не напускате стените на дома си без особена нужда.

Важно е да се въздържате от възможни конфликти, още следобед ще настъпи емоционален обрат – негативът ще бъде заменен с положителен. Вярно е, че почти няма да останат сили за активни действия, но най-вероятно няма да има нужда от тях – препоръчително е да прекарате съботната вечер в спокойна, релаксираща атмосфера, четейки добър роман или гледайки любим сериал.

 

В неделя, 22 януари, силата – както физическа, така и морална – ще се увеличи, но все пак не трябва да я харчите за нищо. Това е почивен ден, който е по-добре да се посвети на по-приятни дейности. Ако бездействането се окаже напълно непоносимо, можете да започнете да правите планове за бъдещето – да си поставите амбициозни професионални цели, например.

 

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците ще получат много поводи да са доволни от себе си: потенциалните работодатели ще оценят професионалните им постижения и ще направят, макар и неофициално, много интересно предложение. Приемайки го, представителите на знака ще могат не само да реализират своя творчески потенциал и амбиции, но и да спечелят добри пари, което е не по-малко важно за тях – може би дори повече.

Дева (22.08 – 23.09)

Звездите им предричат среща с човек от миналото, когото не са виждали от много дълго време, което не им попречи да мислят за него през цялото това време. Срещата ще се окаже приятна във всички отношения: първо, събеседниците ще имат какво да си спомнят, и второ, ще се окаже, че е твърде рано да се сложи край на връзката – вероятно ще продължат контакта си и то с много по-голям успех от преди.

 

Везни (24.09 – 23.10)

Везните ще имат късмет в личния си живот, който в този момент ще излезе на преден план. В отношенията с любимия човек – особено на първия им етап – е важно да не правите резки движения и да не насилвате събитията, това може да изплаши партньора ви. Представителите на знака, които интуитивно са стигнали до тази мъдрост, може в този момент да получат подарък от Съдбата – например, предложение за брак.

Последно
Не пропускай