Кои зодии ще имат късмет през уикенда 12-13 ноември

Този уикенд представлява рязък преход от отчаяние и нежелание да се направи каквото и да било към активност, ентусиазъм и добро настроение – най-важното е да издържите на такъв спад.

12 и 13 ноември представляват обратното във всичко: в енергията, която преминава от напълно отрицателна към положителна; в настроение, което, достигнало дъното, ще се изстреля рязко нагоре; във връзка с действието, когато това, което е било забранено вчера, ще бъде силно препоръчително. Човек, преминал през изпитанията на първия ден, ще бъде обновен и узрял за живот и дейност през втория, когато пространството около него, преодоляло мрака, ще блесне в ярки цветове.

Кой ще има късмет в такова невероятно време?

Събота, 12 ноември, е един от най-трудните и трудни дни на лунния календар, когато изглежда, че светът се срива и бъдещето се появява пред човек в мрачна и безнадеждна светлина. Такова настроение и мироглед нямат нищо общо с реалността, те не са нищо повече от влиянието на променлива луна, така че не трябва да се разстройвате от това. Но също така не бива да пренебрегвате знаци и предупреждения – те могат да ви спасят от неприятностите, с които е изпълнено това конфликтно време.

Важно е необходимо да сведете до минимум комуникацията с другите – особено непознати или неприятни хора. Още по-добре, че почивният ден предоставя такава възможност – изобщо може да не излизате, тогава ще бъде възможно да преживеете този труден момент без загуби – както морални, така и материални.

Неделя, 13 ноември, въпреки цифрата, която сме свикнали да смятаме за опасна, е много благоприятен и оптимистичен ден. Благоприятно е за всякакви начинания – както професионални, така и домашни, но ако няма желание да ги правите през уикенда, тогава всеки ще бъде готов да получи финансови подаръци от съдбата, които са вероятни в този момент.

 

Рак

Раците трябва да вземат решение, което, поради неговата сложност и отговорност, досега не са взели. За да разберат какво е правилно, представителите на знака трябва да се настроят и да се разсеят от заобикалящата ги реалност. За укрепване на концентрацията ще помогне взирането в запалената камина, а при липса на такава – в запалена свещ. Решението, взето в резултат на това, ще е най-правилното.

 

Дева

Девите в тези дни трябва да внимават какво ще им подскаже интуицията. Представителите на този разумен и прагматичен знак често пренебрегват нейните аргументи. Но точно сега не трябва –  това не само ще повиши професионалния им авторитет, но и ще им донесе много добри печалби.

 

Скорпион

За Скорпионите, които празнуват рожден ден през ноември, звездите са подготвили специална изненада: сбъдването на всяко – дори и най-смелото – желание, което досега е изглеждало неосъществимо. За това обаче ще трябва да изпълните едно условие: да разберете какво точно искате. Звездите съветват представителите на знака да се допитат висшите сили за най-важното, а всичко останало ще последва с времето.

Последно
Не пропускай